O víkendu proběhnou vnitrostranické volby kandidátů ČSSD do sněmovny

01.06.2017 21:47

Členové ČSSD v Moravskoslezském kraji o víkendu rozhodnou o konečné podobě krajské kandidátní listiny pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Hlasovat mohou v pátek 2. 6. od 14 do 20 hodin nebo v sobotu 3. 6. od 8 do 14 hodin na stanovených místech. V Ostravě se bude hlasovat na třech místech – v centru, v Porubě a na Jihu.

O víkendu proběhnou vnitrostranické volby kandidátů ČSSD do sněmovny
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Přestože dva naši řádně zvoleni kandidáti byli proti vůli členů vyškrtnuti z kandidátky rozhodnutím Předsednictva strany, s čímž nesouhlasíme, doporučujeme všem členům, aby přišli vyjádřit svůj názor v primárních volbách, a také aby se za tři týdny dostavili k přeregistraci, která nám byla nařízena na základě iniciativy krajského předsedy Miroslava Nováka,“ uvedla Jana Vajdíková, předsedkyně Okresního výkonného výboru ČSSD Ostrava.

Každý člen obdržel pozvání k primárním volbám s pokyny formou dopisu předsedy Krajského výkonného výboru. Hlasovat se bude samostatně o lídrovi kandidátky a o kandidátce celkové, kde mají možnost členové udělit 4 preferenční hlasy, tedy zakroužkovat 4 vybrané kandidáty z jakýchkoliv pozic a případně tak změnit celkové pořadí kandidátů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

12:16 Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke střelbě na FF UK.