Okamura: Média vlastněná tunelářem Bakalou pokračují v antikampani proti SPD

12.11.2017 18:53

Média vlastněná tunelářem Bakalou pokračují v antikampani proti SPD, jelikož jsem dlouhodobým zastáncem postižených občanů Ostravska proti vytunelování OKD.

Okamura: Média vlastněná tunelářem Bakalou pokračují v antikampani proti SPD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dnes Bakalova média šíří obvinění z rasistických výroků, které měl údajně říkat pracovník kanceláře SPD Jaroslav Staník. Bakalou placeným novinářům to řekla častá a pravidelná návštěvnice sněmovního baru a dosluhující ministryně ČSSD Michaela Marksová-Tominová, která propadla ve volbách stejně jako celá ČSSD a nebude poslankyní. Věc se měla odehrát večer ve sněmovní restauraci před 14 dny, tedy krátce po volbách. K čemu skutečně došlo? Podnapilá paní ministryně Marksová zřejmě neunesla svoji situaci, pokud zde potkala pana Staníka, který kdysi odešel z ČSSD, neboť byl kritikem politické zrady této strany na lidech. Souběh alkoholu a frustrace ze ztráty funkce dává zášti křídla. Její obvinění, která nyní vypouští, jsou trapná a sprostá. Co na to všechno říct? Je to lež, kterou šíří zoufalá politická konkurence. Cílem je jen pošpinit naše hnutí SPD a snížit naší důvěryhodnost u veřejnosti. Kvůli velkému úspěchu hnutí SPD ve volbách se z nás opět snaží politici jiných stran a mainstreamová média udělat populisty, xenofoby, rasisty či nás jinak lživě pošpinit, aby snížili náš úspěch. Viz. také včerejší vylhaný článek na Babišově webu Lidovky.cz o naší poslankyni Tereze Hyťhové. Nevěřte těmto politickým a novinářským zaplaceným podvodníkům, kteří Vám tady vládnout už více než 20 let. Držme spolu a změny směrem k přímé demokracii a lepšímu životu pro všechny občany prosadíme. Na závěr mi dovolte malé shrnutí – všimněte si, která média nás po volbách nejvíce špiní a lžou – jsou to média tuneláře Bakaly, který je podpůrcem Kalouskovy TOP09 (Hospodářské noviny, Respekt, Aktualne.cz a DVTV), a Babišova MF Dnes, Lidové noviny a Lidovky.cz A já se ptám latinským Cui bono – komu ku prospěchu?

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.