Okamura (SPD): Islám je nenávistná expanzivní agresivní ideologie

27.12.2019 12:10

Komentář na facebookovém profilu k hrozbě islamistického vlivu na evropské země.

Okamura (SPD): Islám je nenávistná expanzivní agresivní ideologie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět, varuje kardinál. Jsem rád, že rozumné hlasy proti masové imigraci a islamizaci se ozývají i v Katolické církvi. Černošský kardinál Robert Sarah z africké Guiney před časem kritizoval tu část církve, která používá Boží slovo k podpoře migrace. „Církev nemůže spolupracovat s touto novou formou otroctví, která se stala masovou migrací,“ řekl.

„Pokud Západ bude pokračovat v tomto smrtelném způsobu, je zde velké riziko, že kvůli nedostatku porodů zmizí napaden cizinci, stejně jako Řím byl napaden barbary… Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět. A totálně tím změníme kulturu, antropologii a morální vizi,“ poznamenal rodák z převážně muslimské země Guinea, o jehož slovech informoval server Daily Mail. S jeho slovy nelze než souhlasit.

Musíme bránit naši evropskou civilizaci založenou na křesťanských kořenech a zabránit islamizaci a masové imigraci, nebo to naše evropské národy úplně zničí a zničí to i křesťanství, protože islám je podle našeho názoru nenávistná expanzivní agresivní ideologie.

Již jsme předložili v parlamentu zákony zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie a islámského zahalování, ale vláda a ostatní strany to bohužel blokují. Pokud chcete, aby se naše země ubránila, podpořte nás prosím. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.