Okamura (SPD): Pravdoláskaři si myslí, že... Ve skutečnosti dusí svobodu

04.09.2015 4:31

Za kořeny současných problémů s islámem a islámskými imigranty považuji naši bezbřehou toleranci vůči zlu. Jsme příliš tolerantní k nesnášenlivosti a k islámu. Většina politiků a takzvaných pravdoláskařů si myslí, že když nabízíme svobodu lidem, kteří nás považují za nepřátele, že tím posilujeme naši svobodu.

Okamura (SPD): Pravdoláskaři si myslí, že... Ve skutečnosti dusí svobodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Ve skutečnosti tím však svobodu dusíme. Není možné akceptovat islámské právo šaría v Evropě a v České republice. Buď tady bude právo šária nebo svoboda. Obojí však není možné.

Současní čeští a západní politici dělají stejnou chybu jako jejich předchůdce ve 30. letech minulého století. Usmiřovací politika formou ústupků protivníkovi nefungovala proti nacismu a nefunguje ani proti islámu. Politické a mediální elity horují pro pravdu. Když se ale mají postavit a podívat se pravdě do očí, tak raději zavírají oči a snaží se problém ignorovat. Nazývají nás extremisty, xenofoby či rasisty, podávají na nás trestní oznámení, pokoušejí se nás vláčet po soudech a pokoušejí se nás umlčet či dehonestovat.

My si však mezi sebou nemusíme nic nalhávat. Již bývalý britský premiér Churchill kdysi říkal, že když vám někdo hrozí smrtí, je třeba jej brát vážně a snažit se jej všemi možnými silami zastavit. Dnes volíme mezi islámem a svobodou. Neexistuje nic mezi tím.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …