Pavlíčko (SZ): Den poté

31.10.2013 11:40

Volby 2013, Šumava, národní park, JETE, úložiště jaderného odpadu, SPOZ, ODS, ČSSD, Strana zelených, kmotři, dostavba Temelína, ČEZ, Zimola, D3.

Pavlíčko (SZ): Den poté
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volič hází hlasovací lístek do urny

Ještě před volbami jsme zasílali našim jihočeským  stranám a hnutím ucházejícím se o naše hlasy jednoduchý dotazník s TOP 12 otázkami o kterých se domníváme, že budou v následujícím období řešeny a které mají na náš život vliv. Některé strany a hnutí se svými kandidujícími lídry byly natolik zahleděné do sebe (rozumějme své volební kampaně), že elementární komunikaci po sociálních sítích nebo osobní, neanonymní emailem byla nad jejich síly. Přitom někde stačil odkaz, webový link nebo přiložený soubor s částí programu apod. V čele ignorace šly staré - parlamentní, velké strany (ODS, ČSSD, TOP 09 a KSČM).

Některým novým uskupením také měla problém se svou „jihočeskou“ odpovědí (Úsvit, Hlavu vzhůru nebo SPOZ). Že by neměli v jižních Čechách  o své politice strany a hnutí jasno ? Spíše se chtěli odpovědím před volbami vyhnout, nezavazovat se nebo snad nás jako voliče ignorují ?

Nechme se překvapit, pokud do té doby nespáchá někdo ze vzešlých parlamentních stran opět politické harakiri.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alois Pavlíčko - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…