Plamínková (STAN): Cesta u bobové dráhy na Proseku jde příkladem

11.10.2016 19:38

Lesní cesta u bobové dráhy v Praze 8 – Libni projde rekonstrukcí povrchu. Ten stávající kvůli stáří a opotřebení již vykazuje četné závady, nerovnosti a propady. Rada hl. m. Prahy dnes schválila uzavření smlouvy se zhotovitelem díla, společností Colas CZ, a.s., který podal ekonomicky nejvýhodnější nabídku s cenou 1 557 749 Kč bez DPH.

Plamínková (STAN): Cesta u bobové dráhy na Proseku jde příkladem
Foto: STAN
Popisek: Jana Plamínková

Předmětem veřejné zakázky je oprava stávající cesty o délce 160 m a šířce 3,5 metru a odstavné plochy o velikosti 1135 m2. Opravovaná plocha komunikace bude urovnána a zhutněna. Pak budou navezeny jednotlivé konstrukční prvky komunikace a asfaltový povrch. Návrh rekonstrukce předpokládá využití stávajících vrstev cesty, které budou recyklovány tzv. studenou metodou, a tím dojde ke snížení nákladů na rekonstrukci.

„Snažím se, aby cesty ve městě a blízkosti zeleně byly bezpečné pro chodce a oprava této komunikace je toho příkladem,“ řekla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Přeshraniční spolupráce s Německem funguje na vysoké profesionální úrovni

7:17 Ministr Blažek: Přeshraniční spolupráce s Německem funguje na vysoké profesionální úrovni

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek se v Berlíně pracovně sešel se svým protějškem, ministrem spraved…