Primátor Nedvědický poděkoval lidem z úklidové čety

27.06.2019 20:20

S pracovníky úklidové čety společnosti AVE se ve čtvrtek ráno sešel primátor Petr Nedvědický a poděkoval jim za práci, kterou pro město dělají.

Primátor Nedvědický poděkoval lidem z úklidové čety
Foto: archiv politika
Popisek: primátor Ústí nad Labem Petr Nedvědický (ANO)

Primátor zdůraznil, že si vedení města váží práce uklízečů a spoléhá na ně. „Vím, že to máte těžké, je to nevděčná práce, není voňavá a bohužel musíte od lidí vyslechnout i nepěkné poznámky. Prosím, vydržte a pomozte nám udržet město čisté,“ uvedl primátor.

Skupina pracovníků v oranžových vestách vybavená košťaty, lopatami a plastovými kontejnery prochází každý den centrem města a uklízí odpadky po nepořádných chodcích. Někteří to dělají dlouho – pět i sedm let. „Nejhorší to je u Barborky. Ráno ten strašný binec uklidíme a za pár hodin můžeme začít znovu,“ poznamenala jedna z pracovnic.

Na problémy v centru města si stěžuje řada občanů, proto je sem zaměřena zvýšená pozornost, kromě pracovníků úklidu se lokalitě věnují i posílené hlídky strážníků. Pokutují odhazování odpadků, popíjení alkoholu na veřejnosti nebo kouření na zastávkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Husák byl proti Bruselu rozumný hospodář

15:14 Okamura (SPD): Husák byl proti Bruselu rozumný hospodář

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k závislosti České republiky na západních mocnostech