Primátor Thoma: Zůstáváme věrni principu otevřenosti

14.07.2014 12:49

S důrazem na otevřenost a se zásadou sloužit občanům města stanulo hnutí Občané pro Budějovice před čtyřmi roky ve vedení radnice. Se stejnou zásadou se nyní obrací na veřejnost, aby zjistilo míru spokojenosti s různými aspekty života ve městě. Pro letní měsíce připravilo sociologické šetření, jehož výsledky hodlá zohlednit i při přípravě svého volebního programu na roky 2014-2018.

Primátor Thoma: Zůstáváme věrni principu otevřenosti
Foto: Redakce
Popisek: Bývalý primátor Českých Budějovic Juraj Thoma

„Zůstáváme věrni principu otevřenosti, a proto i pro období, kdy se bude rozhodovat o dalším směřování Českých Budějovic, chceme získat reprezentativní analýzu, vycházející z názorů, připomínek i námětů obyvatel našeho města. Dotazníkové šetření určené osobám starším patnácti let je proto zcela anonymní a umožňuje tak veřejnosti vyjádřit se zcela otevřeně k výsledkům naší dosavadní práce i k tomu, co by se mělo zlepšit,“ uvedl českobudějovický primátor a předseda hnutí Občané pro Budějovice Juraj Thoma.

„Dotazníkové šetření tohoto rozsahu je důkazem, že Občané pro Budějovice chtějí profesionálně sloužit občanům a v zájmu našeho města. Průzkum budou provádět pověřené osoby, převážně studenti. Odpovědi do krátkého dotazníku budou sbírat na veřejných místech tak, aby výsledná skladba respondentů odpovídala složení obyvatelstva v Českých Budějovicích. A protože nám jde o spoluúčast veřejnosti na vytváření příjemného prostředí pro život v našem městě, předem děkujeme všem, kteří se do dotazníkového šetření zapojí se svými názory a připomínkami,“ doplnil místopředseda hnutí a člen rady města Ivo Moravec.

Pro všechny, kdo by se do průzkumu rádi zapojili z pohodlí svého domova, je k dispozici také elektronická verze dotazníku. Zájemci ji najdou na adrese www.obcaneprobudejovice.cz/pruzkum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Občané pro Budějovice

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.