Rokytka (KSČM): Starý rok končí a nový brzy začne, jaký asi bude?

27.12.2015 15:17

Do mračných časů jsme se zrodili, jen do nás osude, máš co dělat s muži!

Rokytka (KSČM): Starý rok končí a nový brzy začne, jaký asi bude?
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Podle analytiků rok 2015 není přelomový. Pouze graduje dlouhodobý negativní ekonomický a bezpečnostní vývoj ve světě. Vrcholí americká kolonizace Evropy pod prapory islámu a nová vlna americké, prozatím studené války proti Rusku.

V mohutné záplavě propagandistického povyku si prý naprostá většina politiků i všemožných analytiků, redaktorů a novinářů neuvědomuje totéž, co v případě atentátů v Paříži. I v případě záplavy ilegálů z Turecka se jedná o test. V Paříži to byl test akceschopnosti a obranyschopnosti vůči agresivnímu islámu. Z hlediska současného islamizačního tažení se jedná o test odolnosti evropského obyvatelstva vůči islamizaci a schopnost jeho odporu. Dále o test akceschopnosti sluhů amerických zájmů v Bruselu i jednotlivých členských zemích v obelhávání a zastrašování Evropanů ve vztahu k islamizaci.

Ve výsledném efektu se jedná o především test programu EuroMed, který má umožnit volný pohyb 150 milionů muslimů směrem do Evropy, takže příští rok bude zřejmě rozhodující pro zachování zbytků evropských národů a jejich států.

Evropské multikulturální elity jsou ale zřejmě pořád nespokojeny s tím, že se jim evropské státy nedaří dostatečně rozbít. Přišly tedy na to, že když to hezky promíchají migranty, kteří žádné kořeny v evropských státech nemají, tak to bude šancí na umělé sjednocení kontinentu, myslí si odborníci, kteří se problematikou dlouhodobě zaobírají.

Evropa vždy bude tendovat k národnímu rozčleňování

Eurokraté a jejich mediální bodyguardi však nečtou významná díla evropských myslitelů, jinak by věděli, že vždy bude Evropa tendovat k národnímu rozčleňování co největšímu; nejen ve fatalitě minulosti to koření, nejen v duchu jejího lidstva, – i ve vzduchu jejím a půdě a - metafyzicitě… Je rozkolem a vřením, předurčenou arénou a kotlem - Životem!

Konečným cílem tzv. globalizátorů je ale homogenizace všech států na zeměkouli. Toho údajně musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. "Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali," jak celkem otevřeně napsal jeden americký stategický poradce.

"Chci mým americkým spoluobčanům říci zcela otevřeně: Nikdy neopustíme země GAP (General Atlantic Partners), nikdy naše hochy nevrátíme nazpátek domů. V případě, že se objeví nepřítel, který nám bude chtít překazit tyto plány, musíme porazit ve válce ty, kteří by natáhli ruce proti tomuto propojenému světu, abychom se osvobodili. Tím je strategický cíl dán jasně: Zničení všech protivníků, kteří se budou protivit globalizaci, a tím svobodám, které se díky ní otvírají. Když to bude nutné, zinscenujeme nové 11. září," píše dále T. Barnett.

Takže Evropská unie se evidentně nechala vtáhnout do amerického strategického konceptu udržení dominance za každou cenu – i za cenu rizika válečného konfliktu. Náš kontinent je nemocný. Má ještě dostatek vůle a odhodlání k terapii?

Lze předpokládat válku, vyvolanou USA a NATO proti Rusku

To právě uvidíme v příštím roce a ověříme si, zda budou lídři evropských emancipačních sil eliminováni, jak varuje ekonom se zkušenostmi ze státní správy i médií P. C. Roberts.

Jako nejpravděpodobnější lze pak předpokládat válku vyvolanou USA a NATO proti Rusku. To je totiž sen amerických elit, zvláště pokud by ztráty a náklady nesla Evropa. Tu by se následně dařilo ještě pohodlněji islamizovat a kolonizovat.

"Problém je v tom, že Rusko je tvrdý protivník a dokonce i nacistická zblblost Ukrajinců ochotných jít do války proti Rusku začíná upadat s prohlubující se chudobou," píše optimisticky bezpečnostní expert Martin Koller.

Zapomíná však na nehynoucí zášť judaizovaných Chazarů vůči Rusku, které je už v historii několikrát porazilo. Takže nový rok může být ještě dramatický.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…