Rozvoral (SPD): První volby hnutí SPD

10.10.2016 15:11

První volby hnutí SPD po čtrnácti měsících od jeho založení dopadly nad očekávání a je vidět, že náš vlastenecký program pro přímou demokracii a odvolatelnost politiků hájící v prvé řadě zájmy České republiky a českých občanů má obrovskou budoucnost.

Rozvoral (SPD): První volby hnutí SPD
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Děkujeme všem voličům, kteří nám dali důvěru, a bude nám velkou ctí pracovat na tom, abychom náš program v krajských zastupitelstvech co nejvíce prosadili. Ve všech krajích naší krásné země jsme udělali spousty práce při propagaci našich myšlenek, za což všem členům a sympatizantům patří velké poděkování.

To největší poděkování patří předsedovi hnutí Tomio Okamurovi, který svou nezdolnou prací a pravdivou argumentací neustále oslovuje čím dál tím větší počet občanů a poslední tři měsíce pracoval ve dne v noci na propagaci hnutí ve všech krajích České republiky.

Lidé, kteří za Tomiem Okamurou stojí a váží si ho, se již dávno oklepali z puče, který byl na něj před necelými dvěma lety spáchán a ti, kteří ho spunktovali, si po oznámení výsledků voleb asi ještě teď drbou hlavu. Jejich krátkozrakost a pár měsíců slávy při rozdávání rozhovorů před objektivy kamer těmito dny končí a už po nich neštěkne ani pes!

Pro nás všechny, kteří za programem hnutí SPD stojíme, musí být tento úspěch dalším odrazovým můstkem k ještě větší pracovní aktivitě při prosazování vlasteneckých myšlenek, abychom ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se konají na podzim příštího roku, uspěli ještě o něco lépe, než tomu bylo při právě skončených krajských volbách. Jsme šestou nejsilnější politickou stranou v zemi a jsem přesvědčen, že budeme na tomto pomyslném žebříčku jen stoupat! 

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…