Seďa (SOCDEM): Z bláta do louže, či z deště pod okap?

14.03.2024 4:31 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obhajobě oligarchů vládou Petra Fialy

Seďa (SOCDEM): Z bláta do louže, či z deště pod okap?
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

To, co v současné době předvádí někteří členové vlády, pan premiér a veřejnoprávní televize, je zasahování do vnitřních záležitostí Slovenska, s cílem ovlivnit volby ve prospěch pravice. To opravdu nemá česká vláda a česká média jiná, daleko důležitější témata? Co na to občané České republiky, jejichž zájmem je udržovat dobré vztahy se všemi sousedními zeměmi?

Anketa

Vzpomínáte na prezidenta Billa Clintona v dobrém?

6%
88%
hlasovalo: 15675 lidí

ČR je proexportní země, kdy ekonomika je životně závislá na vývozu našeho zboží. To, co dělá současná česká zahraniční politika, je pravý opak. Prostě ideologicky hájí zájmy globálního kapitalismu, USA a oligarchů. A aby to tak nebilo do očí veřejnosti, tak ukazuje stále na oligarchu Andreje Babiše, který může za vše špatné v naší zemi.

Tento boj oligarchů sledují občané a najednou nemají jasno, koho vlastně volit. Zda to nebude z bláta do louže či z deště pod okap. Jedinou alternativou je vystavit české pravici včetně ANO a SPD stopku a podpořit mimoparlamentní levici, především Sociální demokracii. Ta má recept na současnou nespravedlivou a proti občanskou politiku.

A tím je spravedlivější daňová reforma, která zatíží bohaté a zahraniční firmy, zejména z finančního sektoru. Nelze donekonečna sledovat odtok zisků z naší země či bohatnutí z vysokých cen energií, potravin a pohonných hmot. Stabilizace veřejných financí na úkor zaměstnanců, seniorů a živnostníků je slepou uličkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii