Senátor Veleba: Hnízdečka, hnízda a velkohnízda

19.03.2016 13:02

Myslím si, že až se rozkryjí všechna ta hnízdečka, hnízda a velkohnízda napříč politickým spektrem, zejména ale ta Kalouskova, tak se budeme všichni divit.

Senátor Veleba: Hnízdečka, hnízda a velkohnízda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

A pokud se rozkryjí, a já věřím, že postupně ano, tak to bude velmi zajímavé.

Nedělám panu Babišovi advokáta, nejsem členem ani sympatizantem ANO, ale je zde mnoho zvláštních věcí. Především fakt, že ti, co nyní tuto kauzu vytáhli na světlo světa, tak byli v době přiznání dotace na Čapí hnízdo u moci. To je pro mne zásadní fakt a počkám si na mimořádné jednání Poslanecké sněmovny. Myslím si, že nás čeká velmi výživný pokrm a může se snadno stát, že nebude chutnat těm, kteří ho navařili. Ale počkejme si.

Když Andrej Babiš ve středu tento týden obhajoval v Senátu zákon o elektronické evidenci tržeb (jsme jediná země EU, která ho zatím nemáme), tak do mikrofonu řekl, že se na mimořádné jednání PS těší a že bude třeba mluvit o mnoha záležitostech po listopadu 1989. Jsem si jist, že to bude velmi zajímavé, nejenom pro Andreje Babiše. Třeba i pro Mirka Kalouska, který se s TOP 09 blíží už k pěti procentům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…