Šimoník (ODS): A co vy na to pane Randák?

08.01.2015 17:02

Kancelář prezidenta opakovaně odmítá zveřejnit plat a výši odměn více než kontroverzního kancléře Vratislava Mynáře.

Šimoník (ODS): A co vy na to pane Randák?
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

A přitom v naší zemi žije chlapík statečný, Karel Randák, který je na zveřejňování různých neveřejných informací přímo expert. Tento následník Pavla Minaříka už dokázal nejednout trhnout kolem chodu dějin.

Jednou jako voyer šmejdil v křoví v Toskánsku, aby přinesl šmírácké fotky politických špiček a manažerů velkých podniků, kteří se potkali kdesi na dovolené. Tato samotná schůzka samozřejmě nebyla ničím nemravným či zakázaným a nikdy se neprokázalo, že by na ní rekreanti domluvili nějakou levotu. Ale znáte to, jsme v čecháčkistánu a tady invesigativní ratlíci udělají aféru i z toho, že jste si vzali jiné tričko, než nosíte obvykle.

Jindy náš generál zase vyslintal na mzdové účetní nebo na kom, informace o odměnách ředitelky úřadu předsedy vlády a s bombastickou slávou je (navíc patřičně vytržené z kontextu) sdělil  jednoduchému a nevzdělanému stádu. Přitom na informaci o platu a odměnách Jany Nagové nevzesl do té doby niponěkudkdo dotaz.
Myslíte, že nám báječný chlapík statečný, Randák přinese nějaké informace o příjmech Zemanova podržtašky a o pozadí jeho skvělé investice do realit ? Přidá nám blankytu do křídel transparentnosti ?

A protože našeho statečného chlapíka Randáka máme rádi, necháme mu zahrát...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

12:16 Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke střelbě na FF UK.