Sládek (SPR-RSČ): Jateční zvěř jde na porážku

04.06.2017 15:40

Ramadán je svátek, kdy muslimové pijí, hodují, příbuzné své navštěvují a svého proroka uctívají vražděním křesťanských bezvěrců. Toto konstatování bylo opět krví potvrzeno dne 3. června 2017.

Sládek (SPR-RSČ): Jateční zvěř jde na porážku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

O této sobotní noci se v Londýně vraždilo, zase. Pouhé dva týdny po jatkách v Manchesteru, kde zemřelo na místě 22 lidí, další mrtvé do statistiky nezapočítali, protože zemřeli až následně v nemocnici.

Tentokrát bylo mrtvých „jenom“ 6 ( docela by mne zajímalo zda bylo započítáno i to nenarozené dítě, ubodané těhotné ženy) a asi tři desítky zraněných z toho mnoho vážně. Zatím je bilance letošního Ramadánu velmi úspěšná, a to ještě neskončil, protože trvá do 22. června. Máme se tedy na co těšit. Snad jediným pozitivem této sobotní noci je, že všichni teroristé byli na místě zastřeleni. Odpadnou tak náklady na vazbu, soud, který by se stejně zvrhl v propagaci jejich ideologie, a především se ušetří za jejich věznění. Vždyť by tam byli jenom mezi sobě podobnými, a ještě by se tam utvrzovali a zdokonalovali v teroru, který by stejně rozpoutali ihned po svém propuštění. Dokladem toho je „britský“ terorista, který byl šest let zadržován na základně Guantanamo a po svém propuštění spáchal jeden z nejkrvavějších atentátů. A je naprostým výsměchem, že mu jako kompenzaci za věznění přiznala právě britská vláda odškodnění ve výši 32 milionů korun.

V této souvislosti je třeba připomenout slova jedné novinářky, která prohlásila, že když budeme i nadále přijímat přivandrovalce, tak i kdyby na každou tisícovku byl jeden vraždící terorista, tak to máme stále 999 zachráněných slušných muslimů. Co na tom, že po každém teroristickém útoku zůstanou na zemi krvavé cáry z desítek Evropanů. Takovou oběť přeci my, bílé ovce, rády přineseme. Je zarážející, že přivandrovalce vítáme a obětavě jim pomáháme, prostě se chováme jako ovce jdoucí na porážku, ale když jde o naše vlastní spoluobčany, tak jsme na sebe jako vzteklí psi.  

Ta na první pohled pomatená novinářka byla sice z Polska, ale stejná situace je i zde. V době, kdy teror je na denním pořádku, nás na svém facebookovém profilu školí politici o prospěšnosti islámu, zatímco jejich straničtí šéfové nás ubezpečují o svém „odmítání“ přivandrovalců. A to se týká všech parlamentních stran a všech europoslanců, poslanců i senátorů počínaje Štětinou za Lidovce, přes Teličku za ANO až po Kuberu, který zasvinil Teplice za ODS…

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…