Sládek (SPR-RSČ): Pochmurná vize populační obměny Evropy

30.01.2017 7:33

K dnešnímu zamyšlení mne přivedlo vystoupení několika ekologů, ekonomů a politiků v souvislosti se současnou smogovou situací. Ti nabádali občany ke snížení teploty v příbytcích alespoň o jeden stupeň Celsia. To prý pomůže snížit smogové zatížení.

Sládek (SPR-RSČ): Pochmurná vize populační obměny Evropy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Pokud by to byla první taková výzva v uvozovkách odborníků, je docela možné, že by buď prošla bez povšimnutí, anebo by jí i někteří lidé uposlechli. Zdá se však, že nás podobné výzvy začínají bombardovat stále častěji a již vlastně na všechny témata. Není to tak dávno, kdy vědci, uvozovky již nebudu opakovat, vyzývali k tomu, abychom méně jedli, protože tím zbude více potravy zvláště pro Afriku a Asii. Poté abychom nejprve nezalévali zahrady, poté nesplachovali na toaletě, o pár dnů později přišla výzva, abychom se méně myli, opět ve prospěch nějakého třetího světa. Vzápětí přišla výzva, abychom nepoužívali papír, protože tím ničíme lesy, plíce planety. Potom abychom odtahovali nábytek od topení, méně svítili.

Zatím nepřišla výzva k tomu, abychom se vrátili do jeskyní nebo na stromy.

Takže nám vláda a ekoteroristé dávají nůž na krk, a aniž počkají na naši reakci, jsou výzvy vzápětí následovány neustálým zdražováním všeho. Copak je dnes možné se najíst jinak než obíháním slev v supermarketech, zalévat zahradu při cenách vody, copak je možné dostatečně svítit nebo topit při cenách energií?

Přitom ale právě ti, kvůli jejichž pohodlí jsme neustále nuceni drastickými opatřeními vlády a parlamentu se uskrovňovat dělají přesně pravý opak toho, co bychom my všichni logicky očekávali. My se pro ně obětujeme, zatímco oni, znečišťují příšerným způsobem životní prostředí na celé planetě, jako Čína a Indie. Zatímco my šetříme stromy, Brazílie, Indie, Indonésie a další ničí deštné pralesy a způsobují tak kyslíkový deficit, který povede k naše udušení. Veškerou potravinovou pomoc, kterou si utrhneme od úst rozkradou místní mafie a jejich pohlaváři si tak za naše peníze nakupují nemovitosti po celém světě, jako třeba afričtí lidojedi. Zatímco Evropané vymazávají kříže z kdejakého znaku, půlměsíc zabírá stále více místa.

Vzhledem ke složení a ideologii jednotlivých vlád, Evropského parlamentu a Evropské komise a vzhledem ke zrychlování vývojové spirály lze v nejbližší době očekávat takovýto pohled na Evropu.

Neustálým uskrovňováním ničená původní domorodá populace chřadne. Sice nevypouští do ovzduší žádné prachové částice ani jiné škodliviny do moří a oceánů, to však nemění nic na neustále se rapidně zhoršujícím životním prostředí, neboť Afrika, Asie a Jižní Amerika naopak znečišťování znásobí. Evropané přes vnější obezitu chátrají, neboť mají podlomené zdraví z chemií prosycených recyklovaných potravin, avšak ani Afričanům to nepomohlo, protože místní „náčelníci“ všechnu potravinovou pomoc rozkradli, právě tak jako všechny stroje a osivo určené pro zvelebení jejich zemí. Zato o paláce v Provenci, tropické ostrovy a jiné astronomicky drahé nemovitosti se přebíjejí s čínskými komunisty.

Inteligence Evropanů nedosahuje ani jednoho sta bodů, stačila jedna generace pracující na směny na pásech Asiaty vlastněných robotáren ke ztrátě nejen vrozené inteligence, ale i prostého pudu sebezáchovy. Úroveň vzdělávání je soustavně a úmyslně znehodnocována rozbíjením tradičního školství. Většinu předmětů zaujímá výchova k multikulturalismu, při které na skutečně významné předměty nezbývá čas.

Evropané jsou při nízké inteligenci a povšechné bídě vlastní existence velmi snadno manipulovatelní, a proto si i do funkcí ve vedení svých zemí a parlamentů volí jako své zástupce přivandrovalce importované z Afriky a Asie.

Vzniká vládnoucí vrstva afroasijského původu lišící se barvou pleti, sklonem očí a pohlavními znaky od původního obyvatelstva. Původní obyvatelstvo sice tvoří většinu, ale nemá žádné zastoupení, je vděčné za pouhé přežívání v čekárnách na smrt zpestřované mnohokráte recyklovanými televizními pořady. Nejen recyklovaných potravin, ale ani recyklovaných programů si samozřejmě nejsou schopni díky své nízké vrozené a žádné získané inteligence vůbec všimnout.

Konečným stádiem bude potom nahrazení původního domorodého obyvatelstva Evropy přivandrovalci. Na kost vyhublí, retardovaní původní obyvatelé se krčí v promrzlých příbytcích kolem skomírajícího ohně přikrmovaného parketami z bývalého obývacího pokoje. Nedovolí se ani umýt, protože by se tak dostali do dluhů za vodné a stočné. Takový dluh navýšený soukromými exekutory a schválený zkorumpovanými soudci by je totiž připravil i o ten promrzlý příbytek. Jedí pouze to, co dostanou z potravinové banky, o jejíž zásobování se starají rovným dílem rodiny dědičného diktátora Babiše, vládce Babistánu, dědičného tureckého prezidenta, vládce Říše půlměsíce a Tingťanga oligarchy vlastnícího většinu robotáren Evropy a vládce Říše středu.

Přes všechnu skromnost a vstřícnost stejně vylamují dveře další a další přivandrovalci. Ty domorodce, kteří ještě nezahynuli na vyčerpání z robotického pásu, podvýživou nebo mrazem dobíjejí a všechny mrtvoly vyhazují za práh. Vetřelci nejsou ani udiveni tím, že nenaráží na žádný odpor. Byli totiž neziskovými organizacemi dopředu upozorněni na několik let starou směrnici Evropské komise, která pod drakonickými tresty zakázala vlastnictví jakýchkoliv zbraní. Původně to byly střelné zbraně, další novelizace však zakázaly vlastnit jakékoliv předměty ze železa, tedy nože, sekery, rýče, kosy, což vedlo k drastickému snížení výroby potravin, když museli domorodci obdělávat půdu, včetně orby holýma rukama. Přivandrovalci se usazují v jejich příbytcích a dostávají od stále ještě formálně českého státu, trvalý příjem, který není vázán na práci, všechny potraviny, vybavení a energie zdarma. Právě tak zdarma je zajištěna zdravotní péče o ně a vysokoškolské vzdělání pro jejich potomky. Zničeny jsou i hřbitovy, sochy a vymazány jsou i veškeré nápisy, které by mohly jakkoliv připomínat původní domorodé obyvatelstvo, jeho historii, kulturu nebo jazyk.

Jak daleko od pravdy je tato vize? Pokud bude pokračovat díky lhostejnosti a hlouposti mnohých našich spoluobčanů vláda Evropské komise, Evropského parlamentu, vlády a parlamentu České republiky v dnešním složení tak je to bohužel jenom konstatování faktu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…