Sládek (SPR-RSČ): Téměř polovina občanů ČR by si přála za premiéra estébáckého udavače

13.05.2017 16:43

Slováky mám rád a jsme Republikánská strana Československa. Takže odpor k Babišovi není založen na jeho národnosti. Konec konců mi dalo dost práce v předchozím odstavci zmršit slovenštinu tak, jak to on dělá s oběma jazyky.

Sládek (SPR-RSČ): Téměř polovina občanů ČR by si přála za premiéra estébáckého udavače
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

No výborně, na toto téma ode mne neočekávejte žádné dlouhé pojednání. Alebo by snať tato věta mněla vyzněvat odo mňa nečakajte žádná dlouhé vyjadrovaní?

Slováky mám rád a jsme Republikánská strana Československa. Takže odpor k Babišovi není založen na jeho národnosti. Konec konců mi dalo dost práce v předchozím odstavci zmršit slovenštinu tak, jak to on dělá s oběma jazyky.

Estébácký udavač, člen zločinecké organizace a zbohatlík, jehož majetek je více než podezřelého původu nemá ve vedení demokratického, svobodného a právního státu vůbec co pohledávat. Berme výsledky voleb z roku 2013 jako úlet, kdy se neinformovaní voliči nechali podvést masivní reklamní kampaní.

Od té doby se však již lidem měly otevřít oči. Informací je více než dostatek, právě tak jako konkrétních důkazů, nejen o jeho zločinné minulosti, ale především o jeho antidemokratickém a protiprávním chování. A samozřejmě o naprostém pohrdání lidmi, kteří jsou pro něj jenom odpadem v lepším případě užitečnými idioty.

Pokud bychom však považovali poslední průzkum volebních preferencí za věrohodný, tak bychom zároveň museli uznat, že Babiš má pravdu a že se český národ neskládá, jak kdysi konstatoval pan profesor Hoeschel z poloviny idiotů a další poloviny s podprahovou inteligencí, ale že jsme idioty my všichni. Ti, co volí Babiše a zároveň i ti, kteří se nedokáží tomuto vyslovenému zlu jednotně postavit. Ti, co jsou jednotní ve své tuposti a omezenosti a ti kdo jsou roztříštění podceňováním nebezpečí.

Úplně nejhorší ale je, že to odneseme my všichni, že všechno to zlo nedopadne na jeho původce, ani na ty, kdo jej podporují, ale na nás na všechny. Už mne opravdu nebaví, aby nás donekonečna ti největší hlupáci vláčeli bahnem. Vždyť to jsou ti stejní, kdo nedali dopustit na Havla, dnes mu nemohou přijít na jméno, poté zbožňovali Kaluse, ze kterého je dnes téměř Satan, a to to máme opakovat donekonečna?

Nemá význam spoléhat na nějakého zachránce z venku nebo dokonce na zázrak, platí totiž „Člověče pomoz si sám a Pán Bůh ti požehná“.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…