Šlahúnková (KSČM): Škoda, že nejsem kadeřnice

08.04.2014 9:28

Ať přemýšlím, jak přemýšlím a diskutuji se svými kamarádkami, které se vyučily kadeřnicemi, nemůžeme přijít na to, jak Sabina Spálovská ve svém mladém věku a ještě na mateřské, dokázala ušetřit milion.

Šlahúnková (KSČM): Škoda, že nejsem kadeřnice
Foto: KSČM
Popisek: Pavla Šlahúnková

Zřejmě patří mezi kouzelnice. Musím konstatovat, že toto povolání „vynáší“ peníze, o kterých se mi ani nezdá. Asi si do smrti budu vyčítat, že studuji vysokou školu, zatímco jsem mohla vydělávat. Ale teď vážně. Určitě k daru v takovéto výši náleží smlouva a není to o tom, že se předseda ODS musí se všemi scházet. Je to spíš o tom, jak reálně znají pánové z ODS platy občanů České republiky. Na druhé straně by tato strana, která nám zde vládla dlouhou dobu, měla mít transparentní účet, jenž usnadní pohled nejen na stranu ODS, ale i na její sponzory. A právě sponzoři jsou neštěstím, které ODS provází dlouhou řadu let. Dar od mladé kadeřnice sice vrátí, otázkou však zůstává, proč jej vůbec přijala a zdali by jej ODS vrátila, kdyby na to nepoukázali občané.

Pavla Šlahúnková, kandidátka pro volby do Evropského parlamentu  za KSČM 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…