Smrček (SPO): Jihočeská organizace má nové vedení

22.03.2015 13:42

Na Josefa měli těžký úkol jihočeští delegáti na krajské konferenci SPO v Loučovicích, aby rozhodli o novém vedení krajského výboru SPO.

Smrček (SPO): Jihočeská organizace má nové vedení
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Na předsedu byl nominován Zdeněk Sochor a žádný protikandidát se proti němu nepostavil. Zdeněk Sochor získal důvěru a povede krajskou organizaci SPO nadcházející dva roky.

Bylo třeba také zvolit místopředsedy krajského výboru SPO. Celkem nominovaných kandidátů bylo šest, ale pouze pět mohlo být šťastlivců. Kdo to byl? Quido Šatra, Mgr. František Pohanka, Ing. Slavomil Chalupník, Ing. Zdeněk Havlíček, Ing. Zdeněk Zbytek. Na pozici místopředsedu krajského výboru SPO se nedostal Martin Smrček, který skončil těsně pod čarou.

Také bylo nutné zvolit na dva roky předsedu a členy krajské kontrolní komise SPO. Byl jeden jediný nominovaný kandidát na předsedu krajské kontrolní komise SPO JUDr. Bohumil Bezemek a nikdo nenašel dostatek odvahy se postavit proti tomuto kandidátovi. Členové krajské kontrolní komise SPO byli Dana Kvítková, Petr Martan a Ing. František Vaněk z těchto se mělo volit pouze dva členy. Nakonec Ing. František Vaněk před volbou odstoupil a delegáti potvrdili, že chtějí za členy krajské kontrolní komise SPO Danu Kvítkovou a Petra Martana.

Bylo nutné zvolit členy krajského výboru SPO, kde budou zastupovat své MO: Zdeněk Kudrlička, Petr Martan, Ing. Jakub Kuželuh, Jaroslav Balcar, Martina Šebestová, Helena Smrčková, Marek Kindl, Zdeněk Král, Ing. František Vaněk.

Martin Smrček
jihočeský krajský správce webu SPO 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…