Sněm TOP 09: Směr do Evropského parlamentu i volba vedení

06.12.2013 18:08

Třetí celostátní sněm TOP 09 začne už zítra, v 9:09 ráno. Do pražského hotelu Dorint Don Giovanni se sjedou delegáti z celé republiky, aby během dvou dnů projednali program do voleb do evropského parlamentu a zvolili si stranické vedení.

Sněm TOP 09: Směr do Evropského parlamentu i volba vedení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

První jednací den odstartuje znělkou tradičně přesně v 9:09, zhruba o hodinu později dostanou prostor také hosté sněmu. TOP 09 letos pozdraví například místopředsedkyně ODS Miroslava Němcová, předseda Slovenské demokratické a kresťanské únie - Demokratické strany Pavol Frešo a přes videozdravici také předseda frakce Evropské lidové strany v Evropském parlamentu Joseph Daul.

Po jedenácté hodině bude následovat zpráva předsedy, ve které bude Karel Schwarzenberg informovat delegáty o dosavadním počínání strany, odpoledne 177 delegátů projedná i program do evropských voleb.

Neděle bude ve znamení stranických voleb. Delegáti budou volit předsedu, prvního místopředsedu, zbývající členy předsednictva i členy výkonného výboru.

Celý sněm se bude na webových stránkách TOP 09 přenášet živě, a to nejen obrazově, ale i textově. Na stránce http://www.top09.cz/snem-2013/video  tak budou moci všichni sledovat naši on-line reportáž z dění v sále nebo zákulisí.

Víkendovým jednáním ožijí také sociální sítě – Facebook TOP 09 i náš twitterový účet.

Do dnešního večera je na stránkách TOP 09 také zveřejněný akreditační formulář pro novináře: http://www.top09.cz/snem-2013/novinarska-akreditace-14529.html

Prezence na místě bude pro novináře otevřena oba dny symbolicky od 8:09 ráno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…