TOP 09: V Liberci finišuje zveřejnění kandidátky do komunálních voleb

19.06.2014 20:04

V úterý 17. 6. 2014 se uskutečnil další volební štáb, který měl především za úkol dát konečnou tvář kandidátce za TOP 09 v Liberci.

TOP 09: V Liberci finišuje zveřejnění kandidátky do komunálních voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
Je nám velikou ctí, že o místo v první desítce projevil zájem jeden z vedoucích lékařů Krajské nemocnice v Liberci, o místo v druhé a třetí desítce další dva jeho kolegové.

Kompletní kandidátka bude představena 30. 6. 2014, kdy bude definitivně schválena městským a regionálním výborem. Chápeme, že jsme ji mohli představit dříve, ale jak dodává lídryně kandidátky Mgr. Zora Machartová (na snímku):

"Chtěli jsme si vybrat mezi výraznými osobnostmi našeho města a dát jim příležitost a možnost kandidovat za TOP 09 v Liberci, a to v podstatě do poslední chvíle, neboť nám velmi záleží na budoucí reprezentaci a vedení našeho města"

V úterý 24. 6. 2014 v 18:00 hod. jsou nejen podporovatelé zváni do Vinotéky Hruška, kousek od terminálu na Fügnerově ulici, k vzájemnému setkání. Budou zde přítomni kandidáti TOP 09 do libereckého zastupitelstva v rámci Komunálních voleb na podzim letošního roku. Rádi bychom se s Vámi nejenom neformálně setkali, ale zároveň bychom s Vámi i rádi diskutovali o komunálních tématech. Pevně věříme, že Vaše poznatky a názory budou pro nás inspirativní, a společnými silami můžeme městu, ve kterém žijeme, pomoci k rozvoji. Doufám, že si najdete chvilinku na jednu skleničku dobrého vína. Budeme se těšit.

TOP 09 Liberec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

18:14 Hašek (PRO): Věda a výzkum patří pod školství. Ukončete tu šarádu s hledáním ministra

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání nového ministra pro vědu a výzkum.