Trantina (TOP 09): Síla jež konečně může posunout Budějovice mezi moderní evropská města

13.08.2018 20:50

TOP 09 nabízí 327 osobností v podzimních komunálních volbách.

Trantina (TOP 09): Síla jež konečně může posunout Budějovice mezi moderní evropská města
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Třiadvacet kandidátních listin a 327 osobností nabízí TOP 09 voličům pro podzimní volby do zastupitelstev měst a obcí v Jihočeském kraji. Strana kandiduje v regionu sama, v koalicích, a také s podporou místních sdružení nebo nezávislých kandidátů.

„Jsem rád, že voličům můžeme na všech těchto kandidátkách nabídnout 327 osobností, které mají pevné názory, čitelnou minulost a lidé je v jejich obcích a městech znají. Velmi si vážím všech, kterým není jedno, jak se v jejich městech a obcích žije, jak jsou spravovány a jsou odhodláni pro to něco udělat,“ říká předseda TOP 09 Jihočeského kraje Tomáš Bouzek.

TOP 09 letos spojuje síly ve volbách s dalšími demokratickými stranami. V Českých Budějovicích na kandidátce s TOP 09 kandidují zástupci KDU- ČSL, spolků Domovina a Společně udržme demokracii i další nezávislé osobnosti. „Skutečnost, že se své jméno rozhodlo s námi spojit tolik zajímavých osobností značí, že v nás vidí jednak sílu, jež konečně může posunout Budějovice mezi moderní evropská města a jednak že značka TOP09 stále nese poctivé hodnoty ," říká předseda TOP 09 v Českých Budějovicích Tomáš Trantina.

Tématy, na které se bude TOP 09 v Českých Budějovicích soustředit, jsou: moderní a chytré město, dostupné bydlení nejen pro mladé rodiny a seniory, rodinné pasy a kultura. Prioritami napříč obcemi v kraji jsou pak jednoduchá a srozumitelná veřejná správa, hospodárné město, kvalitní dopravní infrastruktura, důstojný život v obci, kvalitní vzdělání a podpora kulturního života v obcích.

V Písku postavila TOP 09 koaliční kandidátku společně s JIHOČECHY 2012 a Volbou pro město. Jedničkou za TOP 09 je současný místostarosta Písku a vicehejtman Jihočeského kraje Josef Knot (TOP 09). V Táboře kandiduje TOP 09 samostatně a lídrem je manažer Kryštof Kothbauer. Ke své kandidatuře říká: „TOP 09 v Táboře představuje voličům kompetentní tým, který chce městu přinést novou energii a profesionální správu. Je mi ctí, že mohu kandidátku TOP 09 do voleb vést a nabídnout občanům města kvalitní alternativu jasně ideově ukotvené politické strany s týmem kompetentních osobností.“

Kompletní seznam všech kandidátek a kandidátů si pak můžete prohlédnout zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…