Velebný (ČSSD) byl zvolen předsedou České unie sportu na Bruntálsku

18.11.2016 9:17

V pondělí 7. listopadu 2016 proběhla v Bruntálu 26. řádná valná hromada Regionálního sdružení České unie sportu v Bruntálu.

Velebný (ČSSD) byl zvolen předsedou České unie sportu na Bruntálsku
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Valná hromada projednala činnost a hospodaření Regionálního sdružení ČUS od minulé valné hromady a rozpočet na rok 2016. Zástupci 74 tělovýchovných jednot a 4 sportovních svazů sdružujících v našem okrese více než osm tisíc sportovců, projednali zprávu revizní komise a schválili její nový statut.

Novým předsedou Regionálního sdružení byl všemi delegáty zvolen Ladislav Velebný, který je zároveň poslancem Parlamentu ČR. Členy výkoného výboru se stali František Pohanka z SK Jiskra Rýmařov, ing.Jaroslav Vandas z TJ Dětřichov, Jan Urban referent RS ČUS Bruntál a František Měrka, předseda okresního svazu stolního tenisu. Revizní komise bude pracovat ve složení Evžen Gurban ze Staré Vsi, Milan Palupčík z TJ Moravský Kočov a Čestmír Ručka z Hošťálkov. VH dále schválila delegáty na valnou hromadu MSKS ČUS Ostrava a na VH ČUS Praha.

Delegáti dlouhým potleskem poděkovali za 24letou práci v ČSTV a ČUS dosavadnímu předsedovi ing.Jiřímu Plchotovi ze Sokola Vrbno, který na funkci předsedy ze zdravotních důvodů nekandidoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…