Volfová (ČS): Byrokrati z Bruselu pohrdají svobodou občanů

11.02.2014 11:36

Reakce Bruselu na rozhodnutí švýcarského referenda proti omezení imigrace do této krásné alpské země znovu potvrzují, jak to Brusel myslí se suverenitou zemí, kde lid svobodně ukáže svoji vůli.

Volfová (ČS): Byrokrati z Bruselu pohrdají svobodou občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Volfová v redakci Parlamentních Listů

To, že to byrokratům v Bruselu nevoní, potvrzuje fakt, že podle mediálních zpráv Brusel Švýcarům vzkázal, „že si prostě nemohou jen tak vybrat možnost, kterou chtějí“.

Reakce Bruselu znovu potvrzuje, jak si představují demokracii v jejich pojetí. „To je jasný signál i pro nás. Politická strana Česká Suverenita opět varuje. Kdykoliv může přijít diktát Bruselu, který naši republiku bude omezovat ve svobodném rozhodování. Je to signál i pro občany, kteří v květnu půjdou volit své zástupce do Evropského Parlamentu. Je na voličích jestli budou volit patolízaly a eurohujery  nebo skutečné zastánce suverenity České republiky,“ uvedla předsedkyně České Suverenity Mgr. Jana Volfová.

Vyjádření snaživých českých eurohujerů ukazují, jak je to ve skutečnosti s jejich respektem ke svobodnému rozhodnutí občanů v referendu. Lubomír Zaorálek uvedl dokonce, že za výsledek referenda „bude Švýcarsko muset nést určité důsledky“. Tento výrok pana Zaorálka nelze chápat jinak, než jako skrytou výhružku, že chce podpořit omezení volného obchodu se Švýcarskou konfederací, která je zcela nesporně jednou z nejsvobodnějších zemí na světě.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Pane premiére, neumíte bouchnout do stolu a zjednat si pořádek?

19:05 Havlíček (ANO): Pane premiére, neumíte bouchnout do stolu a zjednat si pořádek?

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě