Wolf (KDU-ČSL): Demokracie je cesta. Někdy namáhavá, ale jediná ke svobodě

22.10.2013 14:53

Závěrečná akce volební kampaně KDU-ČSL.

Wolf (KDU-ČSL): Demokracie je cesta. Někdy namáhavá, ale jediná ke svobodě
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Jsme slunečnice (happening)

Ve středu 23. 10. v 16 hodin se vydáme z Pohořelce na Hradčanské náměstí, kde u sochy Tomáše Garrigua Masaryka vyvrcholí naše kampaň.
Účast přislíbili přední kandidáti křesťanských demokratů, Monika Pajerová, Adriana Krnáčová a další podporovatelé KDU-ČSL.

Akce se uskuteční necelých 50 hodin před otevřením volebních místností. KDU-ČSL uzavírá tímto pochodem svou kampaň a naposled připomíná voličům, že jí mají důvěřovat a odevzdat hlas.

KDU-ČSL má nové členy, vyrostli zde i zajímaví politici a ve ztížených ekonomických podmínkách dobře hospodařila. "Úspěšně jsme prošli těžkým obdobím a úspěšně pomůžeme naší zemi v náročné ekonomické i společenské situaci," říká hlavní organizátorka Daniela Rázková.

Důležitou součástí happeningu je i kladení slunečnic na místa spojená s významnými osobnostmi a událostmi naší historie. Křesťanští demokraté si připomenou památku Václava Havla, Karla Čapka, opata břevnovského kláštera a politického vězně Anastáze Opaska, svaté Anežky České nebo Jana Palacha.

„Demokracie je cesta. Někdy namáhavá, ale je to jediná cesta ke svobodě,“ prohlásil k plánované akci předseda pražské KDU-ČSL Jan Wolf. Slunečnice umístí pražští lidovci také k poslanecké sněmovně, protože jsme přesvědčeni, že tam patří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

21:03 Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

Každoročně si začátkem května připomínáme osvobození Československa od německého nacismu v roce 1945…