Zdechovský (KDU-ČSL): Musíme důkladně přehodnotit současnou imigrační strategii EU

14.08.2015 9:09

Specialisté na imigraci a islám se střetnou v Jihlavě při diskusi

Zdechovský (KDU-ČSL): Musíme důkladně přehodnotit současnou imigrační strategii EU
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

V pondělí 24. srpna se v 18 hodin v Divadle otevřených dveří v Jihlavě (Tyršova 1565/12) uskuteční ojedinělá veřejná diskuze na téma Uprchlíci a Evropa.

Hosty budou europoslanec Tomáš Zdechovský, který procestoval uprchlická zařízení téměř po celé Evropě, Ivan Gabal, místopředseda poslaneckého výboru pro bezpečnost, bývalý náčelník Vojenského zpravodajství generál Andor Šándor, mluvčí iniciativy Islám v Česku nechceme Artur Fišer a ředitel Muslimské unie v Česku Muhamed Abbás.

„Tato diskuse je naprosto výjimečná složením diskutujících. Nikdy u jednoho stolu ještě nezasedli politici Zdechovský, Gabal, analytik Šandór nebo odpůrce islámu vedle ředitel Muslimské unie,“ upozorňuje na unikátnost diskuse hlavní pořadatel Karel Křivánek z jihlavské KDU-ČSL.

„Osobně jsem navštívil několik uprchlických táborů po Evropě a na vlastní oči jsem se mohl přesvědčit, jak to tam chodí. Viděl jsem skutečné uprchlíky i lidi, které se za ně pouze vydávají a mají opálené prsty, aby jim nebylo možno sejmout otisky. Proto musíme důkladně přehodnotit současnou imigrační strategii EU,“ tvrdí například jeden z řečníků europoslanec Tomáš Zdechovský. 

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…