Frnk k Zemanovi. V rajónu rebela Drymla nastal exodus z ČSSD

08.10.2012 13:03

Dnešním dnem ukončilo sedmdesát procent členů místní organizace ČSSD ve Vrchlabí své členství ve straně a zároveň vznikla ve Vrchlabí nová členská organizace SPOZ, do které bývalí členové ČSSD vstupují. Pro ParlamentníListy.cz to potvrdil senátor a lídr SPOZ pro krajské volby v Královéhradeckém kraji Vladimír Dryml.

Frnk k Zemanovi. V rajónu rebela Drymla nastal exodus z ČSSD
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Strana práv občanů – zemanovci pokračuje v získávání nových členů z řad sociální demokracie. Dneškem ukončilo 70 procent členů místní organizace ČSSD ve Vrchlabí své členství ve straně. Zároveň vznikla ve Vrchlabí nová členská organizace SPO – zemanovci, do které bývalí členové sociální demokracie vstupují.

Jako důvod pro změnu uvádějí dlouhodobou nespokojenost prostých členů s poměry uvnitř ČSSD na krajské i celostátní úrovni, které nejsou úmyslně řešeny. „Mohu to potvrdit,“ konstatuje pro ParlamentníListy.cz senátor a lídr SPOZ pro krajské volby v Královéhradeckém kraji Vladimír Dryml, který nedávno ČSSD rovněž opustil.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky


Zachování dostupné péče je jen heslem pro billboardy

Vedení sociální demokracie prý s členskou základnou nekomunikuje, a to se týká i velice citlivé otázky budoucnosti nemocnice ve Vrchlabí. „ČSSD vystupuje proti další existenci nemocnice ve Vrchlabí, což je pro sociální demokraty ve Vrchlabí nepřijatelné. Jde to proti politice ČSSD, kterou je zachování dostupné a kvalitní péče. Pak je otázkou, jestli to myslí upřímně, jestli jí o to skutečně jde, nebo jestli to má jen na billboardech před volbami,“ říká Vladimír Dryml s tím, že odchod k SPOZ je reakcí členů ČSSD na vztah kraje k vrchlabské nemocnici i k samotnému zdravotnictví.


 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…