Kubera: ODS je jako auto, které sjelo do škarpy

03.07.2013 14:49

Předseda senátorského klubu občanských demokratů Jaroslav Kubera je přesvědčen, že dosud nejsilnější vládní strana představuje auto stojící ve škarpě. Karambol ale neskončil úplně nejhůř, protože auto zůstalo na čtyřech kolech.

Kubera: ODS je jako auto, které sjelo do škarpy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

„ODS je jako auto, které sjelo do škarpy. Naštěstí zůstalo na všech čtyřech kolech, takže se vrátí na silnici,“ tvrdí Kubera. Senátor však také již dříve pro server ParlamentníListy.cz poznamenal, že jistou nemocí, která vyplula na povrch, netrpí jen politická scéna, ale vlastně celá společnost, protože politici představují vzorek populace vzešlý z voleb. Poslanec či senátor je zkrátka také jedním z občanů.

Problémy, kterými teď trpí ODS, povedou podle senátora ke sjednocení strany. Kubera také upozornil na to, že je politická scéna často spojována s údajnými kmotry, ale on sám kmotra nikdy neviděl. Dočítá se o nich především na internetu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…