Poslední příspěvky z profilů

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Jiří Paroubek
MUDr. Martin Barták
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

tragická postava

Pane premiére, Jak moc vás poškodí vznik velké koalice v Praze? Budete tragickou postavou, jak vás nazval Kalousek? Děkuji za odpověď.

Alexandr Vondra
Alexandr Vondra byl položen dotaz

zrušíme armádu?

Podle průzkumu by lidé chtěli šetřit hlavně na armádě, jak se to slučuje s větou, kterou často opakujete, že lidé armádě hodně věří?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

balíky peněz z hazardu

Pane ministře, kdo kontroluje, k jakým sdružením proudí obří sumy peněz z hazardu? Velké balíky těchhle peněz prý mizí v černých dírách neexistujících firem, je to pravda?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

trafika jménem ČEZ

Dobrý den, přečetl jsem si o odměnách za to, že Říman nebo Janota sedí v dozorčí radě ČEZu. 105 tisíc měsíčně a auto navrch? Nejdřív mě napadlo, že bych v té radě sám rád seděl, jenže to není moc pravděpodobné. Když už chystáte čistku v Čezu, nechystáte se snížit tyhle nehoráznosti na rozumnou míru?

Jaromír Štětina
JUDr. Vojtěch Filip
Ing. Jiří Dolejš
JUDr. Stanislav Křeček
JUDr. Stanislav Křeček byl položen dotaz

ploché obrazovky pro chudé

Dobrý den, Koukal jsem včera na Jílkové Máte slovo. Co si myslíte o tom, že údajně sociální případy, které si nemohou dovolit platit deregulované nájemné, vlastní počítače, ploché televize a tak podobně.

Mgr. Michal Hašek
Mgr. Michal Hašek byl položen dotaz

vaše desatero

Dobrý den, co říkáte kritice Valtra Komárka, který se dosti nevybíravě naváží do vašeho desatera? Komárek tvrdí, že destruujete sociální stát, aniž byste nabízel alternativy vůči současné vládní politice

Bc. Roman Onderka, MBA
RSDr. Vlastimil Balín
Bc. Roman Onderka, MBA
Radek John
Vláda České republiky