Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2015 15:40:00

Spouštíme papírovou petici! Ta elektronická strhla rekord

Spouštíme papírovou petici! Ta elektronická strhla rekord

Poté, co jsme získali za dva dny rekordních téměř 60 tis. podpisů pod elektronickou petici, spouštíme nyní také papírovou, tedy právně závaznou verzi naší petice za referendum o vystoupení z EU, aby sami občané mohli rozhodnout o své budoucnosti.

Papírová petice bude dle zákona při nasbírání minimálně 10 tis. podpisů předmětem veřejného projednání v Parlamentu.

Prosíme o maximální spolupráci, bojujeme o budoucnost naší země! Čím dříve podpisy sesbíráme, tím dříve bude petice v Parlamentu veřejně projednána. 

Postup: stáhněte si petici kliknutím na tento odkaz http://spd.cz/…/…/PETICE-za-referendum-o-VYSTOUPENÍ-Z-EU.pdf , vytiskněte plné znění petice, připojte k němu podpisy svých blízkých, přátel, známých nebo sbírejte podpisy venku na ulici, případně zřiďte podpisové místo v obchodech, restauracích atp.

A poté zašlete podepsané archy na adresu Tomio Okamura, Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 - Malá Strana. 

Každý podpisový arch, třeba i s jedním jediným podpisem, hraje ve výsledku nesmírnou roli, proto nám klidně posílejte i archy jen s několika podpisy. 

Můžete si být jistí tím, že nenecháme vaše podpisy zapadnout a že budeme na základě těchto podpisů v Poslanecké sněmovně iniciovat hlasování o vypsání referenda za vystoupení z Evropské unie! Děkuji za spolupráci!

A těším se toto pondělí 28.9. v 14:00 na osobní setkání s Vámi na demonstraci za referendum o vystoupení z EU a proti přijímání nelegálních imigrantů, která se koná v Praze na Hradčanském náměstí, kde vystoupím v úvodu s projevem. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama