Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2015 18:07:23 - venos

Pelikán

Pane poslanče, jak máme věřit p. Babišovi a ANO že chce bojovat s imigrací a islamizací, když ministr za ANO vyhrožuje kritikům islámu. To že je Pelikánuv bratr muslim a pár dní po jeho výroku je obviněn doc. Konvička. to už je opravdu no comment.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 17:30:08 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobré odpoledne.
Předně - nejsem právník a je skutečně na právním posouzení zda se kdokoli dopustil či nedopustil činu, který je v rozporu s právním systémem ČR.
Osobně se nijak nevyhýbám veřejně diskutovat a vyjadřovat nahlas své, myslím velmi kritické názory, na Isláme a Islamismus a jejich pronikání do našeho civilizačního okruhu.
Imigrační krizi a zejména její jeden z aspektů tj. masového šíření Islámu vnímám z bezpečnostního hlediska jako jednu z nejzásadnějších otázek naší budoucnosti - tedy v tom smyslu, že musíme zásadním způsobem chránit naše hodnoty. bylo by to na delší diskusi.......
S panem ministrem Pelikánem tedy v tomto směru nenacházím shodu, nicméně každý má právo se vyslovovat a je každého věcí, jak je veřejností vnímán.
Nicméně musím také jednoznačně prohlásit, že s názory pana Konvičky zásadně nesouhlasím a to z mnoha důvodů. Víte, jednoduchá řešení a pořvávání na stadionech - to už tu bylo.
Nebudu Vám radit, komu máte věřit, snad jen - věřte více činům, než slovům.
S pozdravem