Poslední příspěvky z profilů

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Mgr Pavel Drobil
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

rozhovor hluchých

Vláda opět odmítla progresivní zdanění nejbohatších. Nepřipomíná Vám to rozhovor dvou hluchých? Vy trváte na progresivním zdanění, vláda trvá na rovné dani. Existuje z toho kompromisní cesta ven?

Alexandr Vondra
Radek John
Radek John byl položen dotaz

elektronické volby

Dobrý podvečer pane Johne, jsem pro přímou volbu prezidenta i starostů a celkem se mi zamlouvá i elektronická volba. Ale dá se zajistit, aby i u elektronických voleb nikdo nepodváděl? Všichni přece vědí, že v anketách na webu 100 kliknou a hned naženou 100 hlasů od jednoho pc.

Jaroslav Kubera
Jaroslav Kubera byl položen dotaz

jak posílit pracovitost

Dobré odpoledne panme Kubero, Pobavil jsem se u půlnočního rozhovoru s Vámi. Souhlasím s Vámi, že EU se v dohledné době rozpadne, ale zajímá mě jiná věc. Podle ekonomů jsou Evropané ještě pořád moc a moc líní. Jak byste motivoval k práci třeba nás Tepličáky? Uznávám, že je to záludná otázka, protože je třeba přihlédnout i k méně přizpůsobivým občan

Jiří Paroubek
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

snad první ministr

Dobré odpoledne pane ministře, lékaři vás podpořilis funkci a to samo o sobě je asi vyznamenáním. Nějak si nepamatuju ministra zdravotnictví, který by se od lékařů dočkal podobné pochvaly. Využijete jejich rad při koncipování reforem?

Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

cíl demonstrací

Dobrý den pane Svobodo, ptala jsem se už Františka Laudáta, ale ráda bych znala i vaši odpověď. Budou k něčemu demonstrace Pražanů proti velké koalici? Ti, proti kterým protestujeme, můžou v teple sedět na magistrátě, zatímco mi pomrzneme venku a oni nerušeně povládnou. Vzdáte to, když budou protesty trvat dost dlouho?

Ing. František Laudát
Ing. František Laudát byl položen dotaz

cíl demonstrací

Dobrý den, budou k něčemu demonstrace Pražanů proti kmotrovské koalici? Kmotři můžou v teple sedět na magistrátě, zatímco mi pomrzneme venku a oni nerušeně povládnou

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

bordel s pandury

Dobré odpoledne pane Paroubku, jste ochoten připustit, že Vaše vláda nese odpovědnost za bordel s Pandury, jak tvrdí Kalousek? Nebo se jen Kalousek snaží zbavit odpovědnosti?

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Mgr Pavel Drobil
RNDr. Petr Nečas
Ondřej Liška
Jan Březina
Josef Novotný
Josef Novotný byl položen dotaz

jako by nebyl

Dobrý den pane hejtmane, poslední dobou se 17. listopad slaví už jen v Praze. Proč ho třeba na Karlovarsku vesměs ignorujete? Ptám se proto, že mě zaujal článek Hany Čechové o vašem kraji tady na Parlamentních listech. Děkuji za odpověď.

Radek John
Radek John byl položen dotaz

popularita a štěstěna

pane ministře, popularita a štěstěna jsou dámy vrtkavé, v současné době vaše popularita prudce klesá. Počítal jste s něčím podobným při vstupu do politiky?

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

kdo šéfuje

pane Bárto, kdo řídí vaše ministerstvo? Média občas přicházejí se zvláštními teoriemi, třeba, že vaše ministerstvo řídí Radek Šmerda, člověk blízký lidovcům i TOP.

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

standard a nadstandard

Děkuji za vaši předchozí odpověď pane ministře, se zájmem sleduji vaše působení ve funkci a všiml jsem si, že jste na sjezdu ČLK mluvil o stanovení standardní a nadstandardní péče. Jste už kolikátý ministr, který o něčem podobném mluví, ale máte připravenou konkrétné podobu tohohle rozdělení, alespoň v obrysech?