Poslední příspěvky z profilů

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
RNDr. Petr Nečas
JUDr. Stanislav Křeček
RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

povedený starosta

Jsem z N áchoda a nestačím se divit, co to máme za starostu z ODS - Čtvrtečka. Že prý mu hrozí až 10 let vězení. Takhle si předstacvujete očistu strany od zlořádů?

Jiří Paroubek
Mgr. Jiří Dienstbier, ml.
Mgr. Jiří Dienstbier, ml. byl položen dotaz

pročistíte i pražskou socdem?

Novináři pořád píšou o kmotrch v ODS, ale co kmotři z ČSSD? Ten, kdo vás tlačí do koalice s ODS V naší stověžaté, nešlo by takové lidi označit taky za kmotry? Napadá mě pan "mám máslo na hlavě" Poche

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil byl položen dotaz

pasivní Karlovaráci

Pane Vyvadile, proč jsou Karlovaráci v době voleb tak pasivní? Aspoň tak to tvrdí paní Čechová ve článku z Karlových Var.

Jiří Paroubek
Radek John
Radek John byl položen dotaz

kozel zahradníkem

Před volbami křičíte proti papalášům a po volbách vozíte rodinu vládní limuzínou? Nedivím se, že obliba VV klesá k bodu mrazu... Jak to lidem vysvětlíte?

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

obroda ODS

Se zájmem jsem si na PL přečetl článek člena ODS Haase. Poukazoval v něm na to, že ODS se pořád ne a ne oklepat z vlivu kmotrů a její obliba mezi voliči pořád padá. Budete ještě nějak bojovat s úpadkem ODS? TYpicky kmotří regiony jsou podle novin Ústecký kraj a Jihočeský kraj. Dojde v těchle regionech k nějakým změnám? Kolář

MUDr. Tomáš Julínek, MBA
Ing. Martin Kocourek
Ing. Oldřich Vlasák
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

finanční kriminalita

Dobrý večer, proč chcete bránit policii ve vyšetřování finančních zločinů? Alespoň tak to na mě působí z vašeho střetu s Radkem Johnem.

Jaroslav Palas
Jaroslav Palas byl položen dotaz

senát jako útočiště

Dobrý večer pane Palasi, povídá se, že si jdete do Senátu především pro imunitu, abyste nemusel vysvětlovat peníze na svůj penzion. CO JE NA TOM PRAVDY?

Ing. Oldřich Vlasák
Ing. Oldřich Vlasák byl položen dotaz

ústupová cestička

Dobrý večer, zdá se mi, že si jen dláždíte cestičku pro případ, že se rozhodnete ustoupit od reforem. I kdyby v Senátu získala většinu ČSSD, tak přece máte možnost senát přehlasovat. Reformy přes něj tedy projdou tajk jako tak ne?

Radek John
Radek John byl položen dotaz

sledování politiků

Se sledovánjím, politiků se v poslední době roztrhl pytel. Posledním případem je sledování ministra spravedlnosti Pospíšila. Jak se proti takovým praktikám lze bránit? Chystáte na to třeba nějaký zákon? Když jsou takhle ledováni ohlaváři, nemůže si být jist ani běžný občan Horyna

Stanislav Eichler
Stanislav Eichler byl položen dotaz

podpásovky

Zdravím Vás pane Eichlere. Snad se Vám ve druhém kole zadaří. Jaké podpásovky proti Vám použil pan Sobotka?

RSDr. Vlastimil Balín