Poslední příspěvky z profilů

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
PhDr. Lubomír Zaorálek
PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

předseda

Proč se stavíte proti přímé volbě předsedy strany? Chystáte se kandidovat a máte strach z neúspěchu přímou cestou? Děkuji, Pavlína

Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

špinavá hra

Přijde Vám fér, že státní maturita se týká i těch, kteří začali studovat ještě tzv. za starých podmínek? Dcera je ve třetáku na průmyslovce, často si na to doma stěžuje a mě v podstatě nezbývá nic jiného, než jí dát okolo státních maturit za pravdu….

Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc.
Doc. MUDr. Leoš Heger, CSc. byl položen dotaz

eso v rukávu

Dobrý den, Můžete udělat pro lékaře ještě něco víc, než jen zjednodušit systém atestací? Peněz na zvýšení platů není v žádném odvětví dost, ale máte ještě nějaké eso v rukávu?

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka vložil nový článek

Prezident a konec demokracie

Demokracie v naší zemi nekončí, to jen pravicový prezident, trvale skeptický k roli Ústavního soudu, pocítil nutnost podpořit pravicovou vládu. Nic zase tolik překvapivého.

JUDr. Vít Bárta
JUDr. Vít Bárta byl položen dotaz

galileo

Dobrý den pane ministře, novinky píšou, že se chystáte odvolat paní Schautovou, která má n starosti koordinaci projektu Galileo pro ČR? Nezničíte tím naše šance na zřízení centrály Galilea u nás? Není to škoda?

Marek Benda
Marek Benda byl položen dotaz

počet poslanců

Novináři píší neustále o snižování platů poslanců, zdanění nahrad a podobně. Ale uvažuje koalice o snížení počtu poslanců? Nejsou 2 stovky pro naší ne úplně obří zemi mnoho?

Mgr. Bohuslav Sobotka
JUDr. Stanislav Křeček
Vlastimil Holík
Mgr. Marta Semelová
Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

Víte kolik Jarda Lovosice

1) Víte pane Kalousku, kolik stojí náklady na bydlení v bytě 3+1 samozřejmě s hypotékou? (což je nutnost většiny mladých lidí, kteří chtějí bydlet). 2) Víte, kolik stojí nákup pro normální čtyř členou rodinu na týden? (žena na mateřské+muž pracující dvě děti 2 a 12 let). 3) Víte, kolik by si lidé měsíčně měli spořit dle analitiků na důchod, aby v d

Přemysl Sobotka
Ing. Martin Kocourek
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr Pavel Drobil
Mgr Pavel Drobil byl položen dotaz

co stromy a bioplaiva?

Dobrý večer, všiml jsem asi, že jste odpovídal někomu na dotaz o fotovoltaice. Chci se zeptat, nehrozí nám podobné štrapáce třeba při přílišném vysazování dřeva na výrobu elektřiny nebo osázení lánů za účelem výroby biopaliva?

MUDr. Jiří Besser
MUDr. Jiří Besser byl položen dotaz

plat v muzeu

četl jsem v novinách, že ředitel technického muzea bral plat až 120 tisíc. To je běžné u těchhle pozicí v kultuře? Děkuji za odpověď

Robert Kotzian
Robert Kotzian byl položen dotaz

velká brněnská deka

Proč se ODSka v Brně tak lehce vzdala postu primátora? Proč nevznikla pravicová koalice? Je v tom nějaký zakopaný byznys pana Onderky a Blažka?

JUDr. Jeroným Tejc
JUDr. Rudolf Blažek