Proti TOP 09 nevedeme negativní kampaň, říká Langer

24.05.2010 19:27

Podle šéfa volebního štábu a místopředsedy ODS Ivana Langera nevede jeho strana žádnou negativní kampaň proti TOP 09. Před volbami oslovuje pravicové voliče, kteří nechtějí dluhy ani bankrot a nesouhlasí s komunisty ve vládě a Jiřím Paroubkem jako jejím premiérem.

Proti TOP 09 nevedeme negativní kampaň, říká Langer

„Jsme přesvědčeni, že tomu dokáže zabránit jen volební úspěch ODS. To je podstata našeho sdělení," tvrdí Langer ve vyjádření a dodává, že inzeráty občanských demokratů nenaznačují budoucí velkou koalici s ČSSD, jak tvrdí TOP 09.

„ODS se svými útoky na TOP 09 hlásí k myšlence velké koalice. Nevymezuje se vůči svému věcnému soupeři, ale vůči nám," poznamenal Miroslav Kalousek v dnešním vydání Lidových novin.


Vztahy mezi ODS a TOP 09 se zhoršily v pátek, kdy Občanská demokratická strana zveřejnila inzerci se sloganem „Může se M. Kalousek dohodnout s J. Paroubkem? Rychleji než si myslíte." Připomněla tím, že Kalousek jako tehdejší předseda KDU-ČSL souhlasil s nabídkou předsedy ČSSD Paroubka vytvořit vládu s podporou komunistů.


„Kampani ODS se mylně připisují i billboardy a inzeráty s fotografiemi Vlasty Parkanové, Karla Schwarzenberga, Miroslava Kalouska, Davida Ratha, Jiřího Paroubka a Vojtěcha Filipa. Ty ale naše nejsou," tvrdí Langer. Poukazuje na to, že ODS pro sdělení využívá výhradně inzerce v tištěných médiích.

Více k tématu: Za Topolánka by na nás ODS neútočila, lituje Kalousek

Foto:mvcr.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: Letecké muzeum Kbely zahájilo v sobotu už 56. sezonu

16:08 Ministerstvo obrany: Letecké muzeum Kbely zahájilo v sobotu už 56. sezonu

Zástupy návštěvníků přilákalo zahájení 56. sezony v Leteckém muzeu Kbely. Několik desítek jich čekal…