ODS nahrazuje mluvčího. Ve hře je vyhozený reportér z Novy

23.06.2010 21:14

Bývalý politický reportér TV Nova Vladimír Keblúšek údajně uvažuje o funkci tiskového muvčího ODS. Podle informací serveru idnes.cz však prý novinář zvažuje i jiné nabídky.

ODS nahrazuje mluvčího. Ve hře je vyhozený reportér z Novy

Keblúšek informaci o jednání s ODS potvrdil. Údajně se však s největší pravicovou stranou ještě nedohodl definitivně. "V tuto chvíli to nebudu blíže komentovat. Můžu potvrdit, že s ODS jednám, stejně jako s jinými," řekl iDNES.cz.

Jeho slovům dal nepřímo za pravdu i dosavadní mluvčí ODS Martin Kupka s tím, že občanští demokraté zatím o tomto postu s nikým jiným nejednají. "Ano, jednání probíhají, ale rozhodnutí zatím nepadlo. Mohlo by být známé v horizontu týdnů," 

Martin Kupka ve středu reagoval i na informaci deníku Blesk, že on sám by měl z funkce mluvčího ODS povýšit na mluvčího vlády. "Jakékoliv spekulace odmítám. Teprve dobíhají dohody o programu vlády a o postu mluvčího se v tuto chvíli opravdu nejedná," odpověděl Kupka, aniž by zprávu potvrdil či popřel.

Kupkův postup vzhůru by ovšem byl logický a pravděpodobný už vzhledem k tomu, že premiérem nové koaliční vlády se se vší prvděpodobností stane lídr ODS Petr Nečas. 

Vladimír Keblúšek Novu opustil v polovině června při velké čistce ve zpravodajství. Nova ji udělala v rámci propojení se zpravodajskou agenturou Mediafax.


Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ro

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…