Dcera šéfa odborů: Na nás kašle a o dělníky se stará jen naoko

14.12.2010 13:43

Deník Blesk přinesl rozhovor s dcerou šéfa odborových svazů Jaroslava Zavadila Pavlínou. Kritizuje otce za jeho rodinný život i život odborářského bosse.

Dcera šéfa odborů: Na nás kašle a o dělníky se stará jen naoko

Dcera Pavlína s otcem Jaroslavem Zavadilem nekomunikuje od osmnácti let. Nyní žije s dcerou v Itálii a deník Blesk kontaktovala s tím, že chtěla upozornit na to, jak se současný šéf odborářů, jenž organizuje celostátní protesty, zachoval k ní a její sestře. S jejich matkou se rozvedl, když jí bylo sedm let.

"Já o mém otci vlastně nic nevím. Sestra ho občas zahlédne v televizi, jak třeba stávkuje, ale to je asi všechno, co o něm vím. Jiných se zastává, ale na nás prostě kašle. A je mu to jedno," stěžuje si pro nejčtěnější deník v zemi.

A jak svého otce charakterizuje? "Nikdy se nezapsal do žádné strany, aspoň mi to říkali lidé, kteří ho znali, ale kdekoliv byly nějaké komunistické schůzky, tak tam nesměl chybět. Je to určitě kariérista. Nás se dotýká to, že se stará naoko o dělníky. Kdyby z toho neměl výhody, tak to nedělá. Určitě to pro dobro národa nedělá, to si myslím já ... Ale na rodinu kašle," postěžovala si s tím, že by byla ráda, kdyby se ozval a vysvětlil jí 25 let ticha.

Více ke stávce:
Klaus si na snídani utahoval z odborářů. Nechápou zadlužení
Více k odborové stávce ZDE

Samotný Zavadil se nechtěl k rodinné situaci vyjadřovat. "To je moje osobní záležitost a já se o tom odmítám s vámi vůbec bavit," reagoval Zavadil pro bulvární deník, který si každý den podle Unie vydavatelů přečte na milion a půl Čechů.

Související:
Proč Topolánek prodává? Ptali jsme se exšéfa Blesku
Bulvár zveřejnil mateřskou Talmanové. Surové reakce lidí též
Kočí podle Blesku: Chtivá koketa. Nemám čas to číst, reaguje

Foto: cmkos.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …