Kočí: Můj přítel je velký fešák. Taky hodně chytrý

07.02.2011 8:52

O svém dosud neznámém příteli šéfka poslanců Věcí veřejných Kristýna Kočí tvrdí, že je velmi atraktivní a dokonce i nejinteligentnější ze všech lidí, co zná. Kočí to prozradila v rozhovoru pro bulvární deník Blesk.

Kočí: Můj přítel je velký fešák. Taky hodně chytrý

Kristýna Kočí jako host Plesu v opeře vyvedla do společnosti vydavatele Adama Koželu. Prý s ním randí už čtyři měsíce. Uvádí to Blesk, který čerstvě zamilovaný pár načapal přímo v divadle. Pár se prý seznámil, když Kristýna dávala rozhovor studentskému časopisu Studenta. Ten patří Adamovu vydavatelství.

„Adam přišel spolu s redaktorem, který se mnou dělal rozhovor. Bylo to ještě v době vyjednávání koalice o vládě. Hned jsme si o něm pomyslela, že je to docela zajímavý kluk a že tu vizitku, kterou mi dal, si musím schovat," řekla k tomu Kočí pro Blesk.

„Tím, že on vydává studentský časopis, tak tam není žádný konflikt zájmů," podotkla dále poslankyně.

Na svého partnera ale pěje jen chválu. „Asi si všichni všimli, že je velmi atraktivní, ale je i velmi inteligentní. Je to jeden z nejinteligentnějších lidí, co znám. My jsme schopni si povídat i několik hodin a tím mě asi dostal na druhé rande, když mě vzal do čajovny a kecali jsme v kuse celých pět hodin," rozplývá se.

Přítel má rád jinou politickou stranu

V názorech na politiku se ale prý s Adamem liší. „On je příznivec jiné politické strany. Vím, že nevolil Věci veřejné...On je největší kritik, co se týče politiky. Když jsme na nějakém vystoupení, tak se mnohem víc bojím, co mi na to řekne přítel, než moji kolegové," podotýká..

Nakonec dodává, že příteli na ní vadí to, že je prý velká mluvka. „Myslí si, že jsem nejukecanější člověk na světě a nepustím ho nikdy ke slovu," dodává Kočí o svém Adamovi.

Blesk napsal, že Plesu v opeře ze zúčastnil i Milan Jančík (ODS), který dllouhá léta vedl radnici Prahy 5 a nedávno z ní odešel z ostudou. "Mezi smetánkou nechyběl ani pražský zastupitel a zpěvák Jan Kalousek z ODS," uvedl Blesk. Také přinesl článek o tom, že ministr dopravy Vít Bárta (VV) přišel bez manželky - místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Kateřiny Klasnové. Ta nepřišla, neboť ji skolila viróza. Bárta ale vyhrál v tombole šaty od návrhářky Beaty Rajské. Prý je věnuje své manželce.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…