Rath: Bárta má o mně halucinace. Mokrý hadr na hlavu

14.03.2011 21:43

V nedělních Otázkách Václava Moravce Bárta řekl, že očekává, že Rath příští týden založí uktralevicou politickou stranu. Rath se tomu jenom směje a tvrdí, že Bárta je jím zřejmě posedlý.

Rath: Bárta má o mně halucinace. Mokrý hadr na hlavu

David Rath a Vít Bárta nejsou politici, kteří by spolu zrovna kamarádili. Navzájem se napadají při každé možné příležitosti, pro ministra dopravy je středočeský hejtman bigamista a gubernátor, Rath zase říká, že Ferda Mravenec jej nemůže urazit. Naposledy Bárta prohlásil, že Rath se chystá založit s Jiřím Paroubkem ultralevicovou stranu.

Bárta u Moravce:


„Bárta se nejspíš zbláznil. Má už o mně i halucinace a zdá se mu, co udělám přístí týden. Měl by si dát raději na čelo mokrý hadr," vyjádřil se k domněnce ministra dopravy pro server ParlamentníListy.cz Rath.

On si koupil stranu a auto, já jen pracovní stůl

Vše začalo loni v září. Bárta ve sněmovně prohlásil: "Když mě pozvete do své čtyřmiliónové pracovny za účasti médií, já věřím, že všechna média přijmou vaše pozvání do vaší pracovny, já se do té čtyřmiliónové pracovny velmi rád dostavím a tam budu odpovídat na všechny vaše otázky, klidně až do rána. Ale tady vyzývám, dámy a pánové, pojďme pracovat a přestaňme intelektuálně onanovat nad neaktuálními tématy."

Reakce středočeského hejtmana za řečnickým pultem byla neméně peprná. "Já bych tady taky s jistou nadsázkou mohl říkat, že on si koupil stranu Věci veřejné, koupil si Maserati, koupil si kufry od Louis Vuitton, koupil si krásný byt, a on mně bude vyčítat, že já jsem si koupil do pracovny stůl," rozohnil se tehdy Rath.

Související:


Bigamista a Ferda Mravenec 

A jejich slovní přestřelky pokračovaly letos v únoru. Opět ve sněmovně se Bárta do Ratha ostře pustil slovy o bigamistech. „Byl jsem zde osočen, že z této slovutné místnosti dělám kabaret a že jsem majitel politické strany. Jak ale může bigamista říkat takové věci? Člověk, který je bigamista a naprosto bezskrupulózním způsobem si doma dělá soukromé gymnázium, tak tento kabaretní herec mne bude o něčem takovém poučovat? Vnímám ale kabaret a těším se na další vtipné číslo," hřímal Bárta. Ratha také označil za ruského gubernátora, neboť si prý podobně počíná při řízení Středočeského kraje.   

„To, že mne označil za ruského gubernátora, tak tyto urážky od Ferdy Mravence, který dělá práce všeho druhu, neberu vážně, " odpověděl stejně razantně Rath, čímž narážel na módní styl Bárty, který často nosí kolem krku šátky. Hejtman se pak pustil do rozebírání podnikání firmy ABL.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Biden třikrát denně pleny. Už aby vyhrál Trump. Rusáci z Ukrajiny neodejdou. Český dvojitý agent promluvil

10:52 Biden třikrát denně pleny. Už aby vyhrál Trump. Rusáci z Ukrajiny neodejdou. Český dvojitý agent promluvil

„Poopravil jsem své názory. Už nejsem tak zapřisáhlý amerikanofil jako v osmdesátých letech. Možná, …