Společník Kubiceho v agentuře: Že bude ministrem, vím ze zpráv

19.04.2011 10:16

Společník Jana Kubiceho Hynek Vlas z bezpečnostní agentury Sub specie aeternitatis (SUB S.A.) se teprve z ranních zpráv dozvěděl, že jeho kolega bude ministrem vnitra. Jak pro ParlamentníListy.cz uvedl, neví zatím, co tato Kubiceho nominace bude znamenat pro jejich společný podnik.

Společník Kubiceho v agentuře: Že bude ministrem, vím ze zpráv

„Já to vím z televize dnes ráno, čili říct, co to bude znamenat pro náš společný podnik, zatím nedokážu říct. Na to je ještě dost brzo," reagoval na dotaz ParlamentníchListů.cz Kubiceho společník. „Musím si promluvit se zatím stále společníkem, co má teď za lubem, co to bude pro společnost znamenat. Fakt nevím," dodal Vlas.

Místo ABL jiná agentura?

Hlavní náplní činnosti společnosti, kterou Kubice spoluvlastní, je poskytování komplexních služeb ve všech oblastech bezpečnosti.

„Zabýváme se bezpečnostní službou, detektivní službou, vyhledáváním odposlechů a ochranou před odposlechem, ochranou před sledováním a bezpečnostními audity. Specializujeme se také na bezpečnostní prověrky osob a firem," píše se mimo jiné na webu této společnosti.

„Pracujeme pro řadu státních, ale i soukromých společností, pro velké firmy, advokátní kanceláře, pro jednotlivce, pro subjekty české, ale také zahraniční. Jednotlivá jména a názvy však uvádět nebudeme, ctíme zásadu, že mluviti stříbro, mlčeti zlato," uvádí společnost.

Premiér Petr Nečas v této souvislosti uvedl, že Kubice bude muset vzdát tohoto podnikání. Sám Kubice zatím nezvedá telefon ani nereaguje na sms. Agenturu Kubice založil se svým společníkem v roce 2008 po té, co odešel od policie z postu šéfa pro odhalování organizovaného zločinu. V té době byl ministrem vnitra Ivan Langer. Od policie prý Kubice odešel právě pro spory s ministrem.

Psali jsme:
Novým ministrem vnitra bude bývalý elitní policista Jan Kubice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Vaněk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…