Bulvár chválí Havla. Lázně mu prý svědčí, vypadá lépe

01.06.2011 9:19

Exprezident Václav Havel je na tom lépe. To hlásá do světa deník Blesk, který jej vyfotografoval na premiéře muzikálu Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! v pražském divadle na Vinohradech. Aha! pak napsalo, že Havel viditelně pookřál a má nyní i plnější tváře. Oba deníky Havlovi věnovaly dokonce své první stránky – Aha má fotografii bývalého prezidenta i na titulce.

Bulvár chválí Havla. Lázně mu prý svědčí, vypadá lépe

Bulvární deníky zmiňují, že Havel „utekl" z lázní v Karlových Varech, kde se léčí po prodělaném zápalu průdušek. „Svou ženu v hlavní roli si nechtěl nechat ujít," zmiňuje Blesk k tomu, že Havel přišel na uvedení muzikálu a všichni přítomní tak mohli zaznamenat, že od premiéry svého filmu Odcházení je mu viditelně lépe a léčba v lázních mu tak určitě náramně svědčí.

„Udělalo mi to velkou radost. Vždycky jsem ho měl a mám moc rád. Je úžasné, že přišel, i když mu není dobře," svěřil se herec Jan Šťastný. Podle Blesku se exprezident sice opíral o hůlku, ale vydržel až do nočních hodin, kde si na oslavě premiéry dal víno.

„K domovu vyrazil až po půlnoci a při odjezdu ho pobavila přítomnost fotografů Blesku. Havel je začal na oplátku také fotit," poznamenal list. Aha! pak připsalo, že si Havel „hrál na paparazziho". Tuto informaci pak dalo i do titulku k článku.

Podle deníků se ale prezident bude zotavovat v lázních dál. „Pan Havel přijel do Prahy pouze kvůli premiéře své manželky. Poté se vrátil do Karlových Varů, kde bude pokračovat v léčení," potvrdila Blesku tajemnice Sabina Tančevová.

Bulvár nakonec připsal, že exprezident kromě lázní strávil v březnu dva týdny v nemocnici, kde výrazně zhubl.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…