Zeman o Véčkách: Zradily vlastní program

08.09.2011 21:57

Václav Klaus a Miloš Zeman se na politickém kolbišti utkali mnohokrát.. Expremiér z Vysočiny okomentoval i působení Věcí veřejných v politice. Zatímco Klaus je nedávno pochválil, Zeman tvrdí, že zradily vlastní program a ministr školství Josef Dobeš (VV) je blbý ministr.

Zeman o Véčkách: Zradily vlastní program

Expremiér Miloš Zeman se čas od času ozve z politického důchodu na Vysočině a okomentuje aktuální politické dění. V rozhovoru pro časopis Instinkt důchodce z Vysočiny prohlásil, že ministr školství Josef Dobeš (VV je blbý ministr pakliže zaměstnává pana Bátoru.

Psali jsme:
Nejlepší ministr, řekl o něm Klaus. Ráno jsem se bál o křeslo, přiznal Dobeš

"Pokud jde o ministra školství - každý člověk, který na ministerstvu školství ve vysoké funkci zaměstná člověka, který nedávno třímal transparent s nápisem ´Intelektuálové, jděte do hajzlu´ a který je zároveň poloviční fašista, je blbý ministr," prohlásil doslova Zeman.

Bohuslav Sobotka dovede zemi ke kolapsu

Nepříliš lichotivě se Zeman vyjádřil i na adresu svých bývalých stranických kolegů z řad ČSSD. Současný předseda strany Bohuslav Sobotka dovede zemi podle Zemanova názoru ke kolapsu, Michal Hašek by prý byl mnohem lepším předsedou. V této souvislosti se sluší připomenout, že jihomoravský hejtman Hašek nedávno podpořil Zemana v kandidatuře na Hrad.

Dále čtěte: Sobotka: Zeman na Hrad, to ne. Vyškrtnul se sám

 "Kdyby vyhrála sociální demokracie pod Sobotkovým vedením, způsobí v této zemi ekonomický kolaps a pak si dalších několik funkčních období ani nelízne," zdůraznil expremiér.

Důchodce z Vysočiny má také za to, že se Klaus jednou vrátí do domovské ODS, protože tam stále má řadu příznivců, za to, jeden z jeho nástupců v pozici šéfa ČSSD Jiří Paroubek je podle Zemana politicky odepsaný. Pokud někdo uškodil své domovské strana, tak to prý odchodem do jiné strany nezachrání.

Související: Potvrzeno. Paroubek odchází z ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…