Bárta to rozjel na Facebooku. Proti Kalouskovi a ještě s vykřičníky

25.09.2011 17:48

Předseda poslaneckého klubu VV a exministr dopravy Vít Bárta po delší odmlce znovu využil lehce umírající sociální síť Facebook pro ostrá slova. Vyjádřil se v nich především k nedělním Otázkám Václava Moravce a k pozici ministra financí Miroslava Kalouska.

Bárta to rozjel na Facebooku. Proti Kalouskovi a ještě s vykřičníky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta s manželkou Kateřinou Klasnovou

"Přeji hezkou neděli! Kalousek převzal cenu nejlepšího škrtacího ministra a poslal vzkaz do Prahy," uvádí Bárta na svém profilu a pokračuje parafrází myšlenek Miroslava Kalouska: "Nebudu se omlouvat ani za urážky dámě Karolíně Peake , ani za facky občanovi a až se vrátím, tak se občané těšte, budeme škrtat, protože když ekonomika neporoste, Kalousek nic jiného než škrty neumí!"

Vít Bárta se dále ptá, proč ministr práce a sociálních věcí Drábek prosadil tvrdou sociální reformu proti příživníkům a pro příští rok TOP O9 nešetřila na MPSV ani korunu.

"Jsem rád, že dnes v otázkách Václava Moravce Nečas v podstatě přiznal, že Babák má od začátku pravdu, když říká, že na dluhové službě je rezerva, která může stačit na výpadek ve státních příjmech způsobený malým růstem ekonomiky, jak očekává MMF," dodává výrazná tvář Věc veřejných.

Bárta tak naráží na informaci, kterou jako jediné médium přinesly ParlamentníListy.cz a která se týkala hrubé urážky, jíž se ministr Kalousek během jednání vlády dopustil směrem ke své kolegyni Karolíně Peake.

Naše redakce také důkladně analyzovala vystoupení ministerského předsedy během nedělních OVM. Analytik Břetislav Polách nešetřil v kritice ani Petra Nečase, ale ani moderátora Václava Moravce.

K TÉMATU:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…