Beskydské rekordy se blíží. A na co se můžete těšit?

15.08.2012 18:32

Sobotní celodenní zápolení na akci Beskydské rekordy nebude jen o snaze zapsat opět město Frýdek-Místek do České knihy rekordů. Proč by měli nejen obyvatelé města, ale také jeho návštěvníci přijít na místecké náměstí Svobody, je zábava.

Beskydské rekordy se blíží. A na co se můžete těšit?
Foto: Archiv
Popisek: Beskydské rekordy

Celý den se ponese v duchu lidové tradice, kdy část náměstí budou lemovat stánky řemeslníků s rukodělnými výrobky. Můžete si zde zakoupit drátované šperky, krystalické svíčky, svíčky z palmových olejů, bylinné gely, výrobky z přízy a spoustu dalšího. V některých případech si budete dokonce moci jejich výrobu vyzkoušet.

Z připravovaného programu si určitě vybere každý, od těch nejmenších až po ty dříve narozené. Kromě hudebních vystoupení již dříve zmíněných kapel jako Downbelow, Dolls in the Factory, Bublinfunk, Těžkej Pokondr, ABBA STARS Revival a spousty soutěží se můžete těšit na frýdeckomístecké účinkující. Mezi nimi najdete mažoretky Talento či folklórní soubor Ostravička. V průběhu dne se budete moci podívat také na ukázky gymnastek, bojových umění Aikido a Taekwon-do či latinskoamerických tanců. A když už jsme u těch rekordů, svou driblérskou exhibici předvede také český rekordman Jiří Kremser. Pro děti budou připraveny také pohádky s názvem Strongman – velké činky nebo O chytré princezně. 

Přijďte proto v sobotu 18.8.2012 na náměstí Svobody v Místku, zapišme se podruhé do České knihy rekordů a užijme si zábavu se skvělým programem! Velké finále Frýdku-Místku aneb pojďme dát gól Evropě začíná ráno v 9.00 hodin. Více informací naleznete na webových stránkách Beskydského informačního centra www.beskydy.com a na našem Facebooku!

Akci pořádá Beskydské informační centrum Frýdek-Mistek v rámci seriálu akcí pod názvem Beskydské Veseléto.

Lucie Talavašková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…