Carun: Konopnyshop.cz otevřel v Českých Budějovicích další lékárnu

21.03.2013 17:46

V Českých Budějovicích v pátek 11. ledna otevřela konopná lékárna Konopnyshop.cz; místní budou mít na dosah první zdravotnické prostředky z konopí značky Carun.

Carun: Konopnyshop.cz otevřel v Českých Budějovicích další lékárnu
Foto: Archiv
Popisek: Konopí - ilustrační foto

Od pátku 11. ledna budou moci navštívit lidé v Českých Budějovicích nejen klasické lékárny, ale i jednu „konopnou“. Konopnyshop.cz otevírá na Náměstí Přemysla Otakara II. konopnou apatyku. „Otevírat budeme v pátek v 9.00 hodin,“ potvrdil Jiří Stabla z Konopnyshop.cz. Tým odborníků bude nejen konopné prostředky nabízet k prodeji, ale má za úkol také vzdělávat a informovat o konopí a jeho zdravotních účincích. Jako bonus dostane prvních 100 zákazníků dárkový poukaz na nákup.

V první konopné lékárně v Českých Budějovicích se bude prodávat široké spektrum konopných produktů určených k prevenci i těch, které jsou doporučovány k potlačení příznaků široké řady nemocí. O léčivé síle konopí dobře vědí zástupci Konopnyshop.cz. „Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotných problémů díky účinným cannabinoidům. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí,“ uvádí hlavní důvody otevření Jiří Stabla z Konopnyshop.cz.

Další z konopných lékáren vznikla podle slov Stably díky zahájení provozu první konopné lékárny frekventovaném a strategickém místě v OC Letňany v Praze. „Otevření první konopné apatyky se dostalo do povědomí a vyvolalo další zájem o otevření v jiných lokalitách v Česku. Tímto krokem se dle mého názoru i České Budějovice zapíší do povědomí a podpoří rovněž zájem sousedů z Německa. Na tamním trhu zdravotnické prostředky z konopí dosud chybí,“ míní Jiří Stabla. Konopnyshop.cz rovněž nabízí možnost spolupráce pro všechny milovníky léčivé rostliny konopí a to formou otevření vlastní prodejny formou franchisingu.

Nejširší sortiment s výtažkem z celé rostliny konopí v Česku

Vedle konopné kosmetiky a prostředků z léčivého konopí zde budou k mání také potravinářské produkty značky Carun, do které patří konopné semínko a konopná mast Carun – jediný zdravotnický prostředek v Česku doporučovaný při léčbě kožních potíži, jako jsou lupénka, akné, opruzeniny, opary, ale i na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či odstranění bércových vředů. Dále konopný olej a konopné mýdlo a mnoho jiného.

Konopí při léčbě řady nemocí

Konopí a produkty, jako mast, krém či olej, pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí podle Jiřího Stably nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky. Více informací o konopí, léčbě a dalším využití najdou lidé na www.konopnyshop.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…