ČD: Vlakem na Volkswagen Maraton do Prahy

06.05.2013 19:01

V neděli 12. května se v Praze poběží Volkswagen Maraton. České dráhy jsou partnerem maratonských běhů RUNCZECH už osmým rokem. Také jsou hlavním partnerem Rodinných běhů, proto mají držitelé In-karet ČD možnost získat 50% slevu na startovném.

ČD: Vlakem na Volkswagen Maraton do Prahy
Foto: red
Popisek: ČD - logo

 

„České dráhy podporují zdravý životní styl a seriál rodinných běhů je ideální příležitostí vyrazit s dětmi vlakem na výlet, který děti zaručeně zaujme a pobaví," uvádí Stanislav Perkner, ředitel odboru marketingu a komunikace Českých drah.
 
Rodinný mini maraton s délkou 4,2 kilometru startuje na Staroměstském náměstí v Praze v 9:35 hod. Nejde přitom o žádné lámání rekordů. Hlavní je protáhnout si tělo a příjemně strávit čas se svými nejbližšími. V cíli obdrží všichni závodníci medaile za odměnu. 
 
České dráhy doporučují vyrazit na maraton s jednodenní Skupinovou víkendovou jízdenkou, se kterou lze neomezeně cestovat vlakem v sobotu, v neděli nebo o svátcích v počtu až pěti cestujících, z nichž dva mohou být starší 15 let. České dráhy nabízejí Skupinové víkendové jízdenky pro cestování buď v rámci regionu za 200 až 400 Kč nebo s celostátní platností za 600 Kč (za 700 Kč platnou i v pražské MHD). V prodeji jsou i na eShopu ČD na adrese www.cd.cz/eshop.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…