Královéhradečtí potravináři se sejdou v Náchodě

29.05.2013 10:10

Ochutnávka a prodej těch nejvybranějších potravinářských výrobků našeho kraje bude probíhat ve čtvrtek 30. května v Náchodě na Masarykově náměstí od 9.00 do 16.00 hodin.

Královéhradečtí potravináři se sejdou v Náchodě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Potraviny, ilustrační foto

Pravidelná setkání královéhradeckých potravinářů a prezentace jejich produktů na náměstích v okresních městech kraje se v tomto roce koná již po osmé v rámci soutěže „Potravina a potravinář roku 2013 Královéhradeckého kraje“. Hlavním organizátorem akce je Regionální agrární komora Královéhradeckého kraje za finanční podpory Královéhradeckého kraje. Soutěž je založena na výsledcích hlasování spotřebitelů prostřednictvím hlasovacích lístků a webových stránek www.potravinarroku.cz. Možnost ohodnotit chuť a kvalitu krajských potravin bude možné až do 15. července. Slosování lístků a předání hodnotných darů vítězům proběhne již tradičně na podzim na Královéhradeckých krajských dožínkách.

Soutěž je vyhlašována za účelem propagace místních zemědělských a potravinářských výrobků. Tato propagace má regionům mimo jiné přispět a pomoci k udržení tradic, podpoře zaměstnanosti, ekonomickému růstu, zvýšení povědomí místních spotřebitelů i turistů.  Logo „Potravina a potravinář Královéhradeckého kraje… královské pochutnání!“ bude mít možnost užívat vítěz na oceněném výrobku.

V rámci celé soutěže se vyhlašuje absolutní vítěz a jednotliví vítězové v kategoriích: Alkoholické a nealkoholické nápoje; Cukrářské výrobky; Maso a masné výrobky; Mléko a mléčné výrobky; Mlýnské a pekárenské výrobky; Ovoce, zelenina a ostatní produkty. Potravinu a potravináře Královéhradeckého kraje doprovází prodejní a ochutnávkové akce ve vybraných městech regionu. Další zastavení je plánováno na 7. června v Jičíně na Valdštejnském náměstí. Více informací naleznete na www.potravinarroku.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…