ARMEX ENERGY překročil hranici 30.000 zákazníků, přibývají i letos

22.09.2014 12:41

Společnost ARMEX ENERGY, která patří k předním alternativním dodavatelům elektřiny a zemního plynu, na konci srpna překročila hranici 30.000 zákazníků. Oproti stejnému období loni to představuje nárůst o více než 10.000 zákazníků. ARMEX ENERGY, který získává klienty především přes kamenné pobočky a nevyužívá podomní prodej, plánuje do konce roku otevřít ještě čtyři nová obchodní místa.

ARMEX ENERGY překročil hranici 30.000 zákazníků, přibývají i letos
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

„Přestože počet lidí, kteří mění svého dodavatele energií, dlouhodobě klesá, nám se daří získávat nové zákazníky. Svědčí to o tom, že lidé, i přes některé nepříznivé zkušenosti, pozitivně vnímají dodavatele energií, kteří jednají férově. Budujeme ve městech kamenné pobočky, což je pro naše zákazníky důkazem, že chceme působit na trhu dlouhodobě a být jim nablízku,“ řekl ředitel ARMEX ENERGY Jan Nesměrák.

Ze 30.000 zákazníků ARMEX ENERGY tvoří zhruba 70 procent domácnosti. Zbylých 30 procent jsou především firmy, školy, muzea, církve, městské technické služby a další. ARMEX ENERGY dodává energie například do Žateckého pivovaru, pardubického pivovaru Pernštejn, do společností Elite, Czech Aerosol či proslulé české obuvnické firmy Botas.

ARMEX ENERGY letos otevřel osm nových kamenných poboček, většinou ve středních a východních Čechách. Má jich celkově třináct. „Do rozvoje poboček jsme investovali již několik milionů korun. Vytvořili jsme tím již více než 20 pracovních míst. Tato cesta je sice výrazně dražší, ale pro zákazníky mnohem příjemnější než zvonění neznámých lidí u jejich dveří,“ doplnil Jan Nesměrák. Do konce roku otevře firma ještě další čtyři kamenné pobočky.

ARMEX ENERGY působí na energetickém trhu od roku 2006. V loňském roce firma zdvojnásobila počet zákazníků na více než 25.000. Tržby společnosti vzrostly na 1,2 miliardy korun. Letos plánuje ARMEX ENERGY získat dalších několik tisíc nových zákazníků. Firma je součástí skupiny ARMEX, jejíž celkový obrat přesahuje 10 miliard korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…