AutoCont dodá Třineckým železárnám systém pro správu dokumentů

15.01.2014 15:49

Společnost AutoCont získala kontrakt pro Třinecké Železárny. Dodá jim centrální systém pro správu dokumentů (DMS) na platformě IBM FileNet Tento systém obslouží v následujících pěti letech až 100 milionů dokumentů.

AutoCont dodá Třineckým železárnám systém pro správu dokumentů
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Společnosti AutoCont se podařilo najít a nabídnout efektivní řešení DMS systému vhodné pro železárenskou společnost. DMS bude sloužit jako centrální systém pro řízení a správu celého životního cyklu dokumentů od jejich vytvoření přes práci s dokumenty až po vyřazení a skartaci. Odhadujeme, že DMS obslouží v následujících pěti letech v Třineckých železárnách až 100 miliónu kusů dokumentů. DMS bude doplněn konektory pro archivaci dokumentů z ERP systému SAP a pro archivaci emailů ze systému IBM Lotus Notes.  

Systém umožní automaticky klasifikovat dokumenty na základě typu, vytvářet více verzí a přidávat k dokumentům popisná data. Umožní nastavovat přístupy k dokumentům tak, aby byla zcela respektována bezpečnostní politika Třineckých železáren, a.s.

Součástí řešení je také modul důvěryhodný archiv, který umožní periodické pře-podepisování uložených dokumentů časovým razítkem pro splnění zákonných požadavků na validitu dokumentů vůči zákonným normám.

Implementace DMS umožní zvýšit výkonnost systému SAP, přinese možnost centrální správy informací a výrazně zjednoduší a zrychlí hledání potřebné informace. Tím přispěje k naplnění nadřazených strategií společnosti Třinecké železárny, a.s. a ke zlepšení dosažených finančních ukazatelů společnosti. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…