Báňský úřad: Od Zlatého Permona k "Českým 100 nejlepším"

28.12.2015 14:31

Předseda Českého báňského úřadu přijal ing. Ladislava Vitoula, jednatele dozorované organizace VÁPENKA VITOUL s.r.o., který si na Pražském hradě koncem roku 2015 převzal prestižní ocenění „Českých 100 Nejlepších“ v oborové kategorii „Dynamický růst a stabilita“.

Báňský úřad: Od Zlatého Permona k "Českým 100 nejlepším"
Foto: Český báňský úřad
Popisek: Český báňský úřad, logo.

Podle slov jednatele, k ocenění společnosti v soutěží „Českých 100 Nejlepších“ přispělo i udělení ceny za bezpečnost v hornictví „Zlatý Permon“ v letech 2013 – 2015, neboť tato cena je považována za prestižní vizitku kvality v oblasti bezpečného a odborného řízení hornické činnosti. 

K dynamickému růstu a stabilitě každé společnosti je nejlepší být nejlepší, jak ve zvyšování produktivity, tak i ve zvyšování úrovně bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ve zlepšování pracovních podmínek všech zaměstnanců.

Zleva Ing. Martin Štemberka, předseda Českého báňského úřadu, uprostřed Ing. Ladislav Vitoul, jednatel společnosti VÁPENKA VITOUL s.r.o. a napravo JUDr. Pavel Dvořák, náměstek předsedy - ředitel sekce báňské správy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V zámeckém parku psychiatrické nemocnice nahradili uhynulé  stromy novými

10:04 Nadace ČEZ: V zámeckém parku psychiatrické nemocnice nahradili uhynulé stromy novými

Do jarní výsadby nové zeleně se pustili v Psychiatrické nemocnici Horní Beřkovice. Na šest vzrostlýc…