Basketbalistky navštívily pivovar DUDÁK

25.11.2014 17:54

Strakonické basketbalistky z klubu Sev-en navštívily pivovar DUDÁK. V nově otevřené degustovně se setkaly se svými nejvěrnějšími fanoušky.

Basketbalistky navštívily pivovar DUDÁK
Foto: Pivovar Dudák
Popisek: Pivovar Dudák, logo

Jeden basketbalově-dudácký příběh je u konce. Další může začít. V pondělí 25. listopadu navštívily basketbalistky strakonického klubu Sev-en měšťanský pivovar DUDÁK a v místní, nově otevřené degustační místnosti se setkaly s těmi nejvěrnějšími fanoušky.

„Byl to krásný večer. Nevynechám žádný domácí zápas a chodím do haly již několik let. Bylo příjemné si s děvčaty popovídat a vidět je jinak, než ve zpocených dresech v tělocvičně,“ řekl Ladislav Hradecký, který na setkání přišel i s vnukem.

V září se ředitel pivovaru DUDÁK Jaroslav Tůma a trenér basketbalistek Ivan Beneš vsadili o výsledek dvou zápasů. Trenér prohrál a musel i se svými hráčkami jeden den pomáhat přímo v pivovaru. Setkání s fanoušky uspořádal pivovar DUDÁK za dobře odvedenou práci.

„Pro nás fanoušky, to byl opravdový zážitek. Dokonce jsem se mohl vyfotit s Raven Berry. Vidět i ostatní hráčky jako třeba Edita Šujanová nebo Marissa Kastanek. K tomu jsem si dal svého oblíbeného Klostermanna. Pro fandu strakonického basketbalu to bylo příjemné,“ doplnil další z fanoušků Josef Hůda z Černětic u Volyně.

Pro pivovar DUDÁK bylo ctí uspořádat takové setkání. „Strakonické basketbalistky patří k těm nejlepším u nás. Jsme rádi, že jim můžeme pomáhat,“ uvedl Jaroslav Tůma, ředitel pivovaru DUDÁK, který děvčatům pivo osobně čepoval.

Trenér basketbalistek Ivan Beneš v pondělí prodloužil svým svěřenkyním večerku. Měl ale jednu podmínku. V devět hodin ráno se všechny musely hlásit na tréninku.

„Všechny holky dorazily v pořádku a trénovaly s ještě větší chutí, než bývá zvykem,“ usmíval se Ivan Beneš.

„Večerní procházka DUDÁKEM jim prospěla. Utužili jsme kolektiv u výborného pivečka,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

11:46 ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

Dozvědět se o možnostech, jak co nejlépe ušetřit za energie, zkonzultovat pořízení fotovoltaiky či t…